Forumda kendinize fikren yakın hissettiğiniz üyeler var mı?

Konu sahibi son olarak 3056 gün önce görüldü

Forumbahanede kendinize fikren yakın hissettiğiniz üyeler var mı ?

• Evet, var (Belirtiniz)

Kullanılan: 36 72.0%
  • Hayır, yok

Kullanılan: 8 16.0%
  • Takip etmedim, bilmiyorum

Kullanılan: 6 12.0%

• Kullanılan toplam oy
    50
Bence sakinligi seni sinir ediyor. Sınır olduğunu belli etme o gıcık olsun :p

Ya sorma 2 kelime konuştuk hayatımda bu kadar itici kendini begenmis bir tip görmedim.

aslında mevzusu başkada onun neyse , sakinliği değil ya ben adamın tarzına yada üslubuna bişi demiyorum ,fikirlerdi 10 numara , duyarlıda biri, isterse 100 kaplan gücünde tatlı olsun bu cinsiyet olarak + bir durumda bulundurmam gereken faktör değil .d beni cezbetmez yani .d , yanlızca şakalaşmayı bilmiyor ben ona kızıyorum

aslında mevzusu başkada onun neyse , sakinliği değil ya ben adamın tarzına yada üslubuna bişi demiyorum ,fikirlerdi 10 numara , duyarlıda biri, isterse 100 kaplan gücünde tatlı olsun bu cinsiyet olarak + bir durumda bulundurmam gereken faktör değil .d beni cezbetmez yani .d , yanlızca şakalaşmayı bilmiyor ben ona kızıyorum

Mizahi yönden gelismemis napalım öldürelim mi?:p

Bence sakinligi seni sinir ediyor. Sınır olduğunu belli etme o gıcık olsun :p

Ya sorma 2 kelime konuştuk hayatımda bu kadar itici kendini begenmis bir tip görmedim.

Benim huysuz geçimsiz birisi olduğumu söylemiştim değil mi?

ya aslında bende dövmek istemiyorum aksine , kazanılması gereken bir arkadaş hani erif edinilesi bişi ama , adam şakayı bok edince sinirim zıplıyor , bir türlü sonunu getirmio erif , olm yapma dioruz yapma dedimdende anlamıo .d adamla problemim yok , ama laftan anlamıyor , Xerath kavgacı biri değilim yanlızca , dayak yemeyi sevici insan çok forumda , tamam senin gibi mahatma gandi ruh halinde takılmıo olabiliriz , bob rose dinginliğinde ressamlar gibi bir ruh halinde oturup şiirde yazmıyoruz sen gibi , kalın font kullanıp janti avatarda kullanmıyoruz , ama bu duyarsız ve kavgacı biri oldumuz anlamına gelmez , nese

İnsanlar en çok katillerden nefret eder ama herkesin katil olma ihtimali diğerinden fazla değildir. Konu sadece çaydan kaynaklanıyor
Hep ne düşünmüşümdür biliyor musun ?
Bir yerde "Türkiye de çok trafik kazası oluyor çünkü hiç şiir okunmuyor" okumuştum halen sonucunu bulamadığım tek soru budur

Trafikte kimse ince ruhlu değil çünkü @Xeraht :p

Tamam sustum gidiyorum .:)))))

Evet bende onun kadar web tasarımından anlıyormuşum :kiki: Ne desem doğru çıkıyor .d Kei

Ya bazi insanlarin fikren kendine benzettiklerini okuyunca bir gulme geldi :D
Dev aynasinda mi goruyorsunuz kendinizi bilmem ki .p
Yazilariniz tamamen zit yonde, birakin ayni dogrultuyu : ))

Burası insanların fikirlerini her açıdan yansıtmasını sağlayan bir platform değil. Aşırı kısıtlı geliyor bana. Birkaç forum oyunu, kişisel sayfa, siyasi tartışmalar ve kapanış.
Bu size yetiyor olabilir ama beni zerre tatmin etmiyor "Bu insana benziyorum" demem için.

Rakınzel, No Pasaran birde Arpes var üslup olarak dağlar kadar fark olsada fikren yakın hissettiğimi düşündüğüm.

Düşündüğüm dedim çünkü rastlantı da olabilir. Rakınzel'in dediği gibi ortam kısıtlı. %5 söyleyebiliyorsak %95 söyleyemiyoruz. Derinde ne batık gemiler vardır bilemeyiz.

Ben çok anormalim sanmiyorum kimse bana benzesin.

Burcumun ozelliginden midir yoksa kisiligime mi yerlesti bilmiyorum da 5dk önce düşündüğüm saniye gecmeden degisebiliyor.Fikir olarak bazen ortak düşündüğüm cikiyor ama oda kalıcı degil .

Fikren çok zikren yok

Geri