Forumda kendinize fikren yakın hissettiğiniz üyeler var mı?

Konu sahibi son olarak 3056 gün önce görüldü

Forumbahanede kendinize fikren yakın hissettiğiniz üyeler var mı ?

• Evet, var (Belirtiniz)

Kullanılan: 36 72.0%
  • Hayır, yok

Kullanılan: 8 16.0%
  • Takip etmedim, bilmiyorum

Kullanılan: 6 12.0%

• Kullanılan toplam oy
    50
var , ancak onlardan birtanesini feci şekilde dövmek istiyorum çok yanlış birşey olsada

Ne kendini tatlı buluyorsun ne beni ne xasthuru ...
Muskulpesent adam ya.
XasthuR dovebilirsin izin veriyorum al senin olsun.

ya aslında bende dövmek istemiyorum aksine , kazanılması gereken bir arkadaş hani erif edinilesi bişi ama , adam şakayı bok edince sinirim zıplıyor , bir türlü sonunu getirmio erif , olm yapma dioruz yapma dedimdende anlamıo .d adamla problemim yok , ama laftan anlamıyor , Xerath kavgacı biri değilim yanlızca , dayak yemeyi sevici insan çok forumda , tamam senin gibi mahatma gandi ruh halinde takılmıo olabiliriz , bob rose dinginliğinde ressamlar gibi bir ruh halinde oturup şiirde yazmıyoruz sen gibi , kalın font kullanıp janti avatarda kullanmıyoruz , ama bu duyarsız ve kavgacı biri oldumuz anlamına gelmez , nese

ya aslında bende dövmek istemiyorum aksine , kazanılması gereken bir arkadaş hani erif edinilesi bişi ama , adam şakayı bok edince sinirim zıplıyor , bir türlü sonunu getirmio erif , olm yapma dioruz yapma dedimdende anlamıo .d adamla problemim yok , ama laftan anlamıyor

Bence sakinligi seni sinir ediyor. Sınır olduğunu belli etme o gıcık olsun :p

Ya sorma 2 kelime konuştuk hayatımda bu kadar itici kendini begenmis bir tip görmedim.

Geri