Stauffenberg
Gümüş Üye
kavgayı beğenmeyen de bi zahmet iyisini gitsin kendisi yapsınnnnnn
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kavgayı beğenmeyen de bi zahmet iyisini gitsin kendisi yapsınnnnnn
Gecenlerde forum editoru yetkisi verilen arkdas sacmalayip beni kotu soz soylemeye tesvik etmeye calsti ve bunu ilk defa yapmadi defalarca yapti
Ayreten defalarca raporlamama ragmen bazi kisiler her konuda defalarca beni kotu konusmaya zorladi ve hep yanlarina kaldi
Bir olur iki olur ucuncude uyarmassin banlarsin ama goruyorum ki kesinlikle forumun bazi yoneticileri sadece uyariyor bununla kaliyor bi kac kisi disinda hic biri gorevini yapmiyor raporda detaylica herseyi yaziyorum sonuc msj silinmesi oluyor ve yapan kisinin yanina kaliyor
Bu konuda fazlasyla rahatsizim forum yonetimi ile bir sorunum yok ama defalarca uyarilan birine gerekeni yapmadiklari icin biraz kizginim
Bu zamana kadar incelediğim raporlarınızın içeriği , yani size yazılanların içeriği eleştiri düzeyindeydi; Hakaret küfür vb. değil.
Hani sizin ki de bu yöndeydi.Eleştiriye açık değilseniz adınız geçtiği için sildirme yakkına sahipsiniz ama tekrar altını çiziyorum kural ihlali olduğu için değil adınız geçtiği için.
Eleştiri yapmak yasak değil
En azından benim incelediklerim böyleydi.
Tartışmak istemediğiniz kişileri engelleme seçeneğiniz de var.
Evet öyle oldu,Selam, başlığın konusuna uyan içeriğe.
İzlemeye geldim sadece.
Kavga etmeye nasil sabriniz yetiyor valla bende pil bitmis.
Yok. Gucum yok iki satir cevap yazayim laf yetistireyim diye ugrasamiyorum.
Hakikaten ha bu zamana kadar tek bir kişiyle bile en ufak sürtüşmen olmadı.
Sırrınız nedir bu konuda sayın Noah xd