Forumda kavga eden üyeler ve o esnada diğer üyeler temsili

Konu sahibi son olarak 671 gün önce görüldü
kavgayı beğenmeyen de bi zahmet iyisini gitsin kendisi yapsınnnnnn

Sataşıp dikkat çekecek yer aramak diye bir sözlük konusu da benim açasım geldi.

Hepimiz kardeşiz bu öfke nee diyeee:)))

Konudaki her yorumu beğenme sebebine değinir misin biraz? Kırma beni.

Anlamaya çalışmadan, sorulara yanıt bulmak için gayret etmeden nefes alamıyorum. Nefes ver bana. Hadi.

Arada bir sen de anlamak için çaba göster, bunu yapabileceğini görmek istiyorum güzel kız.

Sen bana bu üslubunu açıkla sana söz sayfalarca yazarım aynı sen gibi.

Gecenlerde forum editoru yetkisi verilen arkdas sacmalayip beni kotu soz soylemeye tesvik etmeye calsti ve bunu ilk defa yapmadi defalarca yapti

Ayreten defalarca raporlamama ragmen bazi kisiler her konuda defalarca beni kotu konusmaya zorladi ve hep yanlarina kaldi

Bir olur iki olur ucuncude uyarmassin banlarsin ama goruyorum ki kesinlikle forumun bazi yoneticileri sadece uyariyor bununla kaliyor bi kac kisi disinda hic biri gorevini yapmiyor raporda detaylica herseyi yaziyorum sonuc msj silinmesi oluyor ve yapan kisinin yanina kaliyor

Bu konuda fazlasyla rahatsizim forum yonetimi ile bir sorunum yok ama defalarca uyarilan birine gerekeni yapmadiklari icin biraz kizginim

Bu zamana kadar incelediğim raporlarınızın içeriği , yani size yazılanların içeriği eleştiri düzeyindeydi; Hakaret küfür vb. değil.
Hani sizinki de bu yöndeydi.Eleştiriye açık değilseniz adınız geçtiği için sildirme hakkına sahipsiniz ama tekrar altını çiziyorum kural ihlali olduğu için değil adınız geçtiği için.
Eleştiri yapmak yasak değil
En azından benim incelediklerim böyleydi.
Tartışmak istemediğiniz kişileri engelleme seçeneğiniz de var.

Bu zamana kadar incelediğim raporlarınızın içeriği , yani size yazılanların içeriği eleştiri düzeyindeydi; Hakaret küfür vb. değil.
Hani sizin ki de bu yöndeydi.Eleştiriye açık değilseniz adınız geçtiği için sildirme yakkına sahipsiniz ama tekrar altını çiziyorum kural ihlali olduğu için değil adınız geçtiği için.
Eleştiri yapmak yasak değil
En azından benim incelediklerim böyleydi.
Tartışmak istemediğiniz kişileri engelleme seçeneğiniz de var.

Bu sekilde sanmiyorum ki bu sekilde insanlarin sabrini zorlayacak kisilere ders vermeniz pek mumkun degil forum yoneticileri forumun huzurunu korumak icin vardir forumda huzur yoksa onlarin da gorevlerinin hicbir anlami yoktur ilginiz icin tesekur ederim ama cozum anlayisiniz tamamen yanlis.
Iyi forumlar iyi geceler diliyorum

Konuyu Toplam 18 Üye okuyor. (6 Kayıtlı üye ve 12 Misafir)

arkadaşlar buyrun

okY0z2.gif

Selam, başlığın konusuna uyan içeriğe.
İzlemeye geldim sadece.

Berenis bi' kahveni alır, köşeme çekilirim.

Şeker tansiyon ne tür hebe varsa düştü.

Kavga etmeye nasil sabriniz yetiyor valla bende pil bitmis.

Yok. Gucum yok iki satir cevap yazayim laf yetistireyim diye ugrasamiyorum.

Kavga etmeye nasil sabriniz yetiyor valla bende pil bitmis.

Yok. Gucum yok iki satir cevap yazayim laf yetistireyim diye ugrasamiyorum.

Hakikaten ha bu zamana kadar tek bir kişiyle bile en ufak sürtüşmen olmadı.
Sırrınız nedir bu konuda sayın Noah xd

Hakikaten ha bu zamana kadar tek bir kişiyle bile en ufak sürtüşmen olmadı.
Sırrınız nedir bu konuda sayın Noah xd

Sen bence benden cok daha sabirlisin. Yoneticisin, herkesin yazdiklarini takip etmek zorundasin. Forumdaki dalaverenin farkindasin, hileyi, sahteligi vb vb biliyorsun ve buna ragmen sessiz kaliyorsun.

Ben senden su bakimdan sansliyim insanlar ne yazmis bunlari sadece foruma girdigimde denk gelirse goruyorum ve sinirlerim saglam kaliyor.

Bilip ve susmak zordur.

Bana baya bir sure once Emre sagolsun modluk basvurusu yap demisti. Yapamam abi dedim. Benim sizler gibi buna sabrim yok.

Isin icinde olmayinca sadece yazip cikinca kimseye karsi dolup satasmaya girmiyorsun.

Geri