Forumda kavga eden üyeler ve o esnada diğer üyeler temsili

Konu sahibi son olarak 671 gün önce görüldü
İlk iki karakter kavga edenler kalanları da çözmek size kalsın.p
a39cfa0fd6f456109d2a982b9660a30e.gif

olayın içyüzünü öğrenmek için pm yağmuruna tutulan üyenin konusu :D

Şimdi o ona laf ediyor, o da ona, ben napsam, neden şimdi o öyle dedi ki, haaa tamam, diğeri ona öyle demişti zamanında, aa iyi laf soktu, ay meraklı gibi de görünmeyim-ay hangisi banlanacak acaba (düşündü)

İçinden geçeni söyle konusuna suya sabuna dokunmadan: Havalar da epey ısındı (yazdı)

O zaman temsili ben (kadın olan benim):

Ben uzak duruyorum kavga nedir daha bilmiyorum

Bir ara çekirdek, kola ekibi vardı şimdi kimse duymuyor galiba, kim kiminle ne ara kavga etti belli değil, böylede olmazki.d

Sözlük mü kaldı yahu, çöp.
Ne kavga edebiliyorum nede kavga anını yakalayabiliyorum.
Ben galiba sonradan gelip sorgulayan olay yeri inceleme şeysi oluyorum.

Bu arada sözlük konusu mu değil mi yorumla dedim mi acaba xd
Olmadıysa iyisini siz açın.d

Ben orada genel bişey söyledim sevgili berenis. Üzerine alınmana gerek yoktu.
Bkz. Laf sokmak için saçmalamak.

Berenis

Temsılı resımlerle fotograflarla magazın yapsan eglencelı olur.

Sen yaparsın ınanıyorum sana.

Noah neden olmasın bulursam yapabilirim.
Ve sevgili Lena ilk sayfaya gidersen ona dediğimi anlarsın.
Üzerine almasaydın keşke ama olsundu.

Forumda kavga oluyor evet ama adil davranilmadigi dusuncesindeyim.

Gecenlerde forum editoru yetkisi verilen arkdas sacmalayip beni kotu soz soylemeye tesvik etmeye calsti ve bunu ilk defa yapmadi defalarca yapti

Ayreten defalarca raporlamama ragmen bazi kisiler her konuda defalarca beni kotu konusmaya zorladi ve hep yanlarina kaldi

Bir olur iki olur ucuncude uyarmassin banlarsin ama goruyorum ki kesinlikle forumun bazi yoneticileri sadece uyariyor bununla kaliyor bi kac kisi disinda hic biri gorevini yapmiyor raporda detaylica herseyi yaziyorum sonuc msj silinmesi oluyor ve yapan kisinin yanina kaliyor

Bu konuda fazlasyla rahatsizim forum yonetimi ile bir sorunum yok ama defalarca uyarilan birine gerekeni yapmadiklari icin biraz kizginim

Konusuna sahip çıkarkenki gösterdiği özen, bir annenin evladına sahip çıkma istek ve çabasına eşit.

İnsanın gelişebilmesi için eleştiriyi göğüsleyebiliyor olması şarttır.

Bireyin eleştiriye göğüsleyebilirliği için ise kendine güveni olması gerekir. Bahse durum ise, dikkate almak yerine dünya harikası niteliğindeki "ay sen kimsin ki, sana mı sordum acabağ ss" sözlerinize fazla uzak. Hayır, kabul etmek ya da etmemekten bahsetmiyorum. Kabul etmiyor iseniz de sebebini söyleyin ki, kendimizi değerlendirelim, hatamızı görelim. Özrümüzü dileyelim.

İstediğin yalanlar. Harikulade yalanlar. Buna ihtiyacın var farkındayım fakat gidermem mümkün değil. Konunuz dediğim gibi olup en az çıkışınız kadar gereksiz.

Sizi bundan sonra daha fazla izleyecek, sık diyaloğa girmeye gayret göstereceğim. Tabii, tahammül eşiğim yettikçe.

Lütfen beni stalkla, yoksa kahrımdan ölürüm. :msm:

Geri