Forumda karşılaşılan sinir bozucu üye(lerin) özellikleri

Konu sahibi son olarak 3004 gün önce görüldü
en cokta bura da herkezin yazim yanlisini ariyan kisiler den hazetmiyorum.
hersey dogruda bitek yazi mizmi kaldi?

rahatlık sanılan saygısızlık bir ara vardı şimdi var mı bilmiyorum

İnsan'larin dusuncelerine tahammul etmemek.

Ozel bir sey yapmasi gerekmiyor!
Negatif elektrik aldimsa, itici geliyorsa bana, beynimde dogal seleksiyona ugruyor o
"puf" yok ediyorum onu, sinirimi bozmuyor

Ya bunlar 3-5 kişi olur genelde, tek takılamazlar, birbirlerine layk filan verip överler, aykuları 60-68 civarıdır, iyi ve popüler olduklarını sanmak gibi bi' embesillikleri de mevcut oluyor, bazıları şutlanır küser filan.

Ben forumun sahibi olsam bu kadar mal 1 müslümana fazla günah filan der forumu kapardım.​

kullanıcı adının biggie olması olabilir mi acaba, sadece soruyorum

Ya bunlar 3-5 kişi olur genelde, tek takılamazlar, birbirlerine layk filan verip överler, aykuları 60-68 civarıdır, iyi ve popüler olduklarını sanmak gibi bi' embesillikleri de mevcut oluyor, bazıları şutlanır küser filan.

Ben forumun sahibi olsam bu kadar mal 1 müslümana fazla günah filan der forumu kapardım.​

Son zamanlarda fevo bel far bigi xasthur falan yakın takılıyoruz. Mesajlarını beğeniyorum. Banlandiktan sonra bir süre de girmedim birilerine küfür etmeyeyim diye.

Yazdıklarını uzerime alınmalı miyim?

Kenar mahalle dilberleri gibi dedikodu yapan, isim vermeden sağa sola ağzında ciklet patlatircasina laf vuran erkeğin de kadının da o..pulari affedersiniz.
Bir de entel havaları yok mu bitiyorum bq.

Açıkcası sinir bozacak kadar takmıyorum djhdhjx banane yaaa :D

Ciddiye almadığın zaman hiçbir şeye sinir falan bozmuyor aslında. Bu kadar ciddiye almayın ya burayı :)

kendilerini nimetten saymaları (bu mesajım yüzünden birinden dayak yiyebilirim ama seni kast etmiyorum asko lütfen) :D

Sürekli ortalığın karışmasını bekleyenler ✓
Her konuda en iyisini bildiğine inananlar ✓
Herkese yerli yersiz laf atmak zorunda hissedenler ✓

bir şey yazıyorsanız cevap verecek cesareti toplamadan yazmayın.

Geri