Kendini dünyanın en zeki insanı sanan 1 üye tanıyorum ve gerçekten saçma sapan teorileri var ama insanlar sırf arkadaşları diye sürekli mesajlarını beğeniyor. Gerçekten inanası gelmiyor insanların.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Son zamanlarda fevo bel far bigi xasthur falan yakın takılıyoruz. Mesajlarını beğeniyorum. Banlandiktan sonra bir süre de girmedim birilerine küfür etmeyeyim diye.
Yazdıklarını uzerime alınmalı miyim?
Şuan mesajını beğenmeye bir çekinmiyor değilim Hatem gardaş, IQ pointim kaç acaba? neyse.
Bu teze göre yolda iki arkadaşı yürürken gördüğümüzde bunların IQ ları 50 her halde, o da 25-25=50 diyoruz anlaşılan. Muhabbetinin tuttuğu insanlarla konuşman ve samimiyetini belli etmen kadar doğal bir şey olduğunu sanmıyorum ama bilemedim.
Neyse benim sinir olduğum tiplerde sürekli yalanlarının arkasına saklanan, hiç bir şekilde adam gibi söyleyeceği şeyleri direkt hedefe söyleyemeyen ama sürekli bir şeyler söyleyen tipler.
Iq'mun yüksek olmasi ve tepki çekmemem icin beğendiğim mesajlara like atmak yerine konulara "aza's, ahbab's" ve "muamezakar" yazmam gerek. Aksi taktirde besimizin IQ toplamı 60 bile yapmıyor
Sinir bozucu üye aramayın. Herkes bi sinir.
En ponçik üye bile, fazla ponçik olduğu için sinir bozabiliyor. "Ben neden ponçik olamiyorum yaa" diye içlenip sinir olabiliyor insan
Jesse senden delikanlıca bir cevap bekliyorum. Beni seviyor musun? Bana yalan söyleme çünkü neden biliyor musun ? İnanırım.
Ya bunlar 3-5 kişi olur genelde, tek takılamazlar, birbirlerine layk filan verip överler, aykuları 60-68 civarıdır, iyi ve popüler olduklarını sanmak gibi bi' embesillikleri de mevcut oluyor, bazıları şutlanır küser filan.
Ben forumun sahibi olsam bu kadar mal 1 müslümana fazla günah filan der forumu kapardım.