Forumda karşılaşılan sinir bozucu üye(lerin) özellikleri

Konu sahibi son olarak 3003 gün önce görüldü
Kendini dünyanın en zeki insanı sanan 1 üye tanıyorum ve gerçekten saçma sapan teorileri var ama insanlar sırf arkadaşları diye sürekli mesajlarını beğeniyor. Gerçekten inanası gelmiyor insanların.

Beni baglayan bisey yok burda.
Hepinizi seviyorum ya da hepinizden tiksiniyorum muydu?
Önemli deil.Secin birini.

Direk ego olarak doğmuş bir arkadaş var. Denk gelince atlıyorum okumuyorum

Son zamanlarda fevo bel far bigi xasthur falan yakın takılıyoruz. Mesajlarını beğeniyorum. Banlandiktan sonra bir süre de girmedim birilerine küfür etmeyeyim diye.

Yazdıklarını uzerime alınmalı miyim?

Şuan mesajını beğenmeye bir çekinmiyor değilim Hatem gardaş, IQ pointim kaç acaba? neyse.

Bu teze göre yolda iki arkadaşı yürürken gördüğümüzde bunların IQ ları 50 her halde, o da 25-25=50 diyoruz anlaşılan. Muhabbetinin tuttuğu insanlarla konuşman ve samimiyetini belli etmen kadar doğal bir şey olduğunu sanmıyorum ama bilemedim.

Neyse benim sinir olduğum tiplerde sürekli yalanlarının arkasına saklanan, hiç bir şekilde adam gibi söyleyeceği şeyleri direkt hedefe söyleyemeyen ama sürekli bir şeyler söyleyen tipler.

Forumda ( eski - yeni ) birden fazla üyelik ile yazan ve her nik içinde ayrı bir karakter-sizlik yansıtanlar,
Üyeler hakkında bilgi toplayıp sonrasında yeni üye gibi gelip denk getirdiği her kadın üyeye asılanlar,
Diyalog kurabilmek için önce saldırgan bir tavır ile üyenin dikkatini çekip sonrasında tam tersi manevra yapanlar,
Kadın üyelerin peşinde kuyruk gibi dolanıp iltifat yağdıranlar ya da o kadın üye başlığa yazdığı an peşinde bitenler,

Sinir bozmuyorlar aslında sadece acıyorsunuz bu tiplere...

Şuan mesajını beğenmeye bir çekinmiyor değilim Hatem gardaş, IQ pointim kaç acaba? neyse.

Bu teze göre yolda iki arkadaşı yürürken gördüğümüzde bunların IQ ları 50 her halde, o da 25-25=50 diyoruz anlaşılan. Muhabbetinin tuttuğu insanlarla konuşman ve samimiyetini belli etmen kadar doğal bir şey olduğunu sanmıyorum ama bilemedim.

Neyse benim sinir olduğum tiplerde sürekli yalanlarının arkasına saklanan, hiç bir şekilde adam gibi söyleyeceği şeyleri direkt hedefe söyleyemeyen ama sürekli bir şeyler söyleyen tipler.

Iq'mun yüksek olmasi ve tepki çekmemem icin beğendiğim mesajlara like atmak yerine konulara "aza's, ahbab's" ve "muamezakar" yazmam gerek. Aksi taktirde besimizin IQ toplamı 60 bile yapmıyor

Iq'mun yüksek olmasi ve tepki çekmemem icin beğendiğim mesajlara like atmak yerine konulara "aza's, ahbab's" ve "muamezakar" yazmam gerek. Aksi taktirde besimizin IQ toplamı 60 bile yapmıyor

İsyankar 1 hatem mesajı, beğendim ama beğenmeyeceğim çünkü bazı azaları kızdırabilirim, sonra laf sokmak için konu arayıp hortlatabilirler bile...

Çevirme kazı yansın....

O laf öyle değildi. Hatem'in alıntısına cevap dahi vermedim Alp'e ne laf atayım ya trip atıyor bi' de. :sirine: Digerleri de hiç muab. olmadığım kimseler. Ama alınganlık yapmışlar, Mastor'un mesajlarına içerlemek, bi' garip durum. :etazcw:​

Mastor'un mizahı tespit yaptığı vakitler cidden okunası.

Sinir bozucu üye aramayın. Herkes bi sinir.
En ponçik üye bile, fazla ponçik olduğu için sinir bozabiliyor. "Ben neden ponçik olamiyorum yaa" diye içlenip sinir olabiliyor insan

Sinir bozucu üye aramayın. Herkes bi sinir.
En ponçik üye bile, fazla ponçik olduğu için sinir bozabiliyor. "Ben neden ponçik olamiyorum yaa" diye içlenip sinir olabiliyor insan

Jesse senden delikanlıca bir cevap bekliyorum. Beni seviyor musun? Bana yalan söyleme çünkü neden biliyor musun ? İnanırım.

Kendini açıklamış oldun bu sayede..... öyle düşünmüyorum elbette.

Jesse senden delikanlıca bir cevap bekliyorum. Beni seviyor musun? Bana yalan söyleme çünkü neden biliyor musun ? İnanırım.

Seni şu an Cansu Dere olarak hayal ettim.
Yerim
İçine bazen kılşdar kaçmasa iyi adamsın. Çıkar artık şu kılışdarıda , avatarındaki mimiğin değişsin asdgfda

Ya bunlar 3-5 kişi olur genelde, tek takılamazlar, birbirlerine layk filan verip överler, aykuları 60-68 civarıdır, iyi ve popüler olduklarını sanmak gibi bi' embesillikleri de mevcut oluyor, bazıları şutlanır küser filan.

Ben forumun sahibi olsam bu kadar mal 1 müslümana fazla günah filan der forumu kapardım.​

keşke benim çevremde de 3-5 arkadaşım olsa da üzerime alınsam

Karga.
Valla icim burkuldu.
Cok merhametliyimdir şahsen.

Geri