Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
çok fazla alınganlar da var, ateist bir adamın ağzına din kelimesi aldığında onu saldırgan diye nitelendiren insanlar var. forumun hangi mesajında kim müslümanlığa hakaret etmiş ? ben hiçbir yerde denk gelmedim. birileri sürekli sure, hadis paylaşıyor diye bundan rahatsızlık duyan insanların varlığı neden dine saldırı olarak nitelendiriliyor ? asansörde üstteki üyeyle 24 saat kalsan ne yaparsın konusundan rahatsız olunabileceği gibi, dini içerikli konulardan rahatsız olabilecek insanlar da olabilir. küfür, hakaret varsa bilemem, dediğim gibi denk gelmedim.
Var iste varben kendi sahsim adina konusuyorum elestiriyo kaldiramayacak biri degilim. Ama burda cogu hakarete ve alay etmeye gidiyor, bunun icin illa küfür gerekmez.
En basiti bir arkadasimiz imamlikla ilgili bi konu aciyor derdini bir anisini paylasiyor, inanci olmayan bi arkadas "su an elimde kuran agliyorum cok üzüldüm" gibi bi cümle kuruyor, bu fazla. Ki zaten cezasinida aldi.
Elestirilsin, isteyen istedigini elestirsin ama dalga gecilmesin.
bak ben düz bir adamım, kafamda pek fazla yuvarlak hatlar yok, köşeliyim ben
neyse düz mantığımı kurmadan önce yolumu da yaptıgıma göre örneğimi vereyim;
illaki öyledir ama inancın senin için çok hassas bir konu di mi ? o zaman iyi kötü dalgacı ciddi troll ne dersen her türden insanların olduğu bir ortamda neden özelini paylaşıyorsun ? mesela x erkeği üye fotoğrafları yerine karısının yarı çıplak fotograflarını koyup bu da benim sevgilim der mi ? neden çünkü onun özeli, eğer koyuyorsa ben de altına memem elimde ağlıyorum şu an yazabilirim. senin için çok hassas olan bir şeye farklı bir adam aynı hassasiyeti göstermeyebilir. senin saygısızlık olarak düşündüğünü, o öyle görmeyebilir
Ne yani simdi ben aramizda kesin dalga gecen kisiler vardir bu yuzden kendimi mi kisitlayayim?
Neden ben kisitlamakla ugrasiyorum da karsimda ki dalga gecmemeyi ögrenmiyor?
Saygi duymak zorundalar arkadas, eger kendileride hosgörü bekliyolarsa bizden onlarda saygi duymalilar bazi seylere. Bu her yerde gecerli sadece forumda degil. Düz mantigina tskler ayrica![]()
Yine mesajlar silinecek anlaşılan
özetim şu; bazı şeyler de çok abartılıyor, ki öyle olmadıgını düşünüyorsan bile müslümanlığın sadece senin veya baskasının olmadıgının farkına varman(ız) lazım. şahsen benim islam inancımda " her kim senin dinine hakaret ediyorsa, sen de ona aynı şekilde ya da misliyle cevap ver, sakın altta kalma, bas küfürü " diye bir emir yok.
Karşılıklı uzayan tartışmalar.Belki bu bölüm tartışma bölümü olmadığı için uzayıp giden yorumlar hoş olmuyor olmuyordur, kural ihlaline giren mesajlar silinirmesela hangisi silinmeli sence ?
Karşılıklı uzayan tartışmalar.Belki bu bölüm tartışma bölümü olmadığı için uzayıp giden yorumlar hoş olmuyor olmuyordur, kural ihlaline giren mesajlar silinir
Okumadan yorum yapma huyum yokturyazılanları okumuyorsun sanırım, hoş olmayan bir yorum yok çünkü, aklı selim bir yönetici bunları silmek yerine ilgili bölüme taşır kural ihlali de olmaz böylelikle.
Gereksiz görülürse silinir zaten sen yorma o güzel kafanı. Hangi yorumumda sıkıntı olursa eminim silinir.