Forumda insanların inançlarına saldıran üye

A
  • Kullanıcı Akay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
isbat yapmaya ihtiyac duyan uyedir

Mesajlarınızın sildiğini gördüğünüz halde hala devam ediyorsunuz :) ama önemli değil devam edin arkadaşlar ben silmekten yorulmam :o

Normal hayatta da kimsenin görüşüne saygı duymayan insandır

Genelde alay ve kafa bulma yoluyla yaparlar.
Ama aralarinda cok saygili ve seviyeli sekilde tartisip sorusturmak amaci ile soranlar adam gibi insanlardir.Hic haz etmeigim ve uzak durduklarimdir araca, saygi gosterdigin kadar saygi beklemeden yasamak zorundasin sozunu hatirlatirlar bana hep

Benim sürekli futbol konularına yorum yapmam gibi birşeydir bu, hiçbişey bilmem anlamam ilgilenmem ama herşey yazarım.Laf olsun torba dolsun, maksat tartışma olsun falan fıstık :)

çok fazla alınganlar da var, ateist bir adamın ağzına din kelimesi aldığında onu saldırgan diye nitelendiren insanlar var. forumun hangi mesajında kim müslümanlığa hakaret etmiş ? ben hiçbir yerde denk gelmedim. birileri sürekli sure, hadis paylaşıyor diye bundan rahatsızlık duyan insanların varlığı neden dine saldırı olarak nitelendiriliyor ? asansörde üstteki üyeyle 24 saat kalsan ne yaparsın konusundan rahatsız olunabileceği gibi, dini içerikli konulardan rahatsız olabilecek insanlar da olabilir. küfür, hakaret varsa bilemem, dediğim gibi denk gelmedim.

çok fazla alınganlar da var, ateist bir adamın ağzına din kelimesi aldığında onu saldırgan diye nitelendiren insanlar var. forumun hangi mesajında kim müslümanlığa hakaret etmiş ? ben hiçbir yerde denk gelmedim. birileri sürekli sure, hadis paylaşıyor diye bundan rahatsızlık duyan insanların varlığı neden dine saldırı olarak nitelendiriliyor ? asansörde üstteki üyeyle 24 saat kalsan ne yaparsın konusundan rahatsız olunabileceği gibi, dini içerikli konulardan rahatsız olabilecek insanlar da olabilir. küfür, hakaret varsa bilemem, dediğim gibi denk gelmedim.

Var iste var :) ben kendi sahsim adina konusuyorum elestiriyo kaldiramayacak biri degilim. Ama burda cogu hakarete ve alay etmeye gidiyor, bunun icin illa küfür gerekmez.
En basiti bir arkadasimiz imamlikla ilgili bi konu aciyor derdini bir anisini paylasiyor, inanci olmayan bi arkadas "su an elimde kuran agliyorum cok üzüldüm" gibi bi cümle kuruyor, bu fazla. Ki zaten cezasinida aldi.
Elestirilsin, isteyen istedigini elestirsin ama dalga gecilmesin.

Her ne kadar kişiye özel açılmadı denilse de yüksel arkadaşımızın sözlük konusuna ithafen açıldığını düşündüğüm sözlük konusu..

Var iste var :) ben kendi sahsim adina konusuyorum elestiriyo kaldiramayacak biri degilim. Ama burda cogu hakarete ve alay etmeye gidiyor, bunun icin illa küfür gerekmez.
En basiti bir arkadasimiz imamlikla ilgili bi konu aciyor derdini bir anisini paylasiyor, inanci olmayan bi arkadas "su an elimde kuran agliyorum cok üzüldüm" gibi bi cümle kuruyor, bu fazla. Ki zaten cezasinida aldi.
Elestirilsin, isteyen istedigini elestirsin ama dalga gecilmesin.

bak ben düz bir adamım, kafamda pek fazla yuvarlak hatlar yok, köşeliyim ben :D
neyse düz mantığımı kurmadan önce yolumu da yaptıgıma göre örneğimi vereyim;
illaki öyledir ama inancın senin için çok hassas bir konu di mi ? o zaman iyi kötü dalgacı ciddi troll ne dersen her türden insanların olduğu bir ortamda neden özelini paylaşıyorsun ? mesela x erkeği üye fotoğrafları yerine karısının yarı çıplak fotograflarını koyup bu da benim sevgilim der mi ? neden çünkü onun özeli, eğer koyuyorsa ben de altına memem elimde ağlıyorum şu an yazabilirim. senin için çok hassas olan bir şeye farklı bir adam aynı hassasiyeti göstermeyebilir. senin saygısızlık olarak düşündüğünü, o öyle görmeyebilir

bak ben düz bir adamım, kafamda pek fazla yuvarlak hatlar yok, köşeliyim ben :D
neyse düz mantığımı kurmadan önce yolumu da yaptıgıma göre örneğimi vereyim;
illaki öyledir ama inancın senin için çok hassas bir konu di mi ? o zaman iyi kötü dalgacı ciddi troll ne dersen her türden insanların olduğu bir ortamda neden özelini paylaşıyorsun ? mesela x erkeği üye fotoğrafları yerine karısının yarı çıplak fotograflarını koyup bu da benim sevgilim der mi ? neden çünkü onun özeli, eğer koyuyorsa ben de altına memem elimde ağlıyorum şu an yazabilirim. senin için çok hassas olan bir şeye farklı bir adam aynı hassasiyeti göstermeyebilir. senin saygısızlık olarak düşündüğünü, o öyle görmeyebilir

Ne yani simdi ben aramizda kesin dalga gecen kisiler vardir bu yuzden kendimi mi kisitlayayim?
Neden ben kisitlamakla ugrasiyorum da karsimda ki dalga gecmemeyi ögrenmiyor?
Saygi duymak zorundalar arkadas, eger kendileride hosgörü bekliyolarsa bizden onlarda saygi duymalilar bazi seylere. Bu her yerde gecerli sadece forumda degil. Düz mantigina tskler ayrica :D

Ne yani simdi ben aramizda kesin dalga gecen kisiler vardir bu yuzden kendimi mi kisitlayayim?
Neden ben kisitlamakla ugrasiyorum da karsimda ki dalga gecmemeyi ögrenmiyor?
Saygi duymak zorundalar arkadas, eger kendileride hosgörü bekliyolarsa bizden onlarda saygi duymalilar bazi seylere. Bu her yerde gecerli sadece forumda degil. Düz mantigina tskler ayrica :D

özetim şu; bazı şeyler de çok abartılıyor, ki öyle olmadıgını düşünüyorsan bile müslümanlığın sadece senin veya baskasının olmadıgının farkına varman(ız) lazım. şahsen benim islam inancımda " her kim senin dinine hakaret ediyorsa, sen de ona aynı şekilde ya da misliyle cevap ver, sakın altta kalma, bas küfürü " diye bir emir yok.

özetim şu; bazı şeyler de çok abartılıyor, ki öyle olmadıgını düşünüyorsan bile müslümanlığın sadece senin veya baskasının olmadıgının farkına varman(ız) lazım. şahsen benim islam inancımda " her kim senin dinine hakaret ediyorsa, sen de ona aynı şekilde ya da misliyle cevap ver, sakın altta kalma, bas küfürü " diye bir emir yok.

Canim benim bende zaten bende onlara haakret ederim, küfür ederim demedim. Yapmadim, yapmamda. Bir iki uyaririm sonra görmezden gelmeye calisirim.

Sadece bazilarin degerleri cok fazla ve bunlara saygi duyulmalidir bu kadar.

Mueddeb tartismadigimiz sürece bi sorun olmaz :)

Karşılıklı uzayan tartışmalar.Belki bu bölüm tartışma bölümü olmadığı için uzayıp giden yorumlar hoş olmuyor olmuyordur, kural ihlaline giren mesajlar silinir

yazılanları okumuyorsun sanırım, hoş olmayan bir yorum yok çünkü, aklı selim bir yönetici bunları silmek yerine ilgili bölüme taşır kural ihlali de olmaz böylelikle, ama illa bir yorum silinecekse de bu sayfa için senin şu "yine mesajlar silinecek anlaşılan" yorumun yeteri kadar gereksiz gözüküyor.

yazılanları okumuyorsun sanırım, hoş olmayan bir yorum yok çünkü, aklı selim bir yönetici bunları silmek yerine ilgili bölüme taşır kural ihlali de olmaz böylelikle.
Okumadan yorum yapma huyum yoktur :) Bir önceki sayfalaRda silindiği için öyle dedim silinmesi lazım demedim, bence sende biraz dikkatli oku arkadaşım.Tekrar uzayıp tartışmaya dönecek diye tedbir amaçlı silinebilir dedim, kendi fikrim sadece yani. bu konunun tartışma bölümüne taşınması konusunda hemfikiriz bu arada.

Gereksiz görülürse silinir zaten sen yorma o güzel kafanı. Hangi yorumumda sıkıntı olursa eminim silinir.

Gereksiz görülürse silinir zaten sen yorma o güzel kafanı. Hangi yorumumda sıkıntı olursa eminim silinir.

hadi bakalım asdkljaskldj, varsa şekliniz rohana da bekleriz, mordor merkez atlı kılıçlı herkes, yormam güzel kafamı asdkajsdl. yani kendimi sıkıp iki ciddi mesaj yazayım diyorum limon sıkıyorsunuz hemen asdsdasd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri