hahahah
Gümüş Üye
Evet bir şey daha vardı beni etkileyen mercimek çorbası mıydı başka bir şey miydi emin değilim.
Sanırım mercimek ama o kime ait onu hatırlamıyorum. Yine de barbunya kadar etkilememiş seni jxjxjz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Evet bir şey daha vardı beni etkileyen mercimek çorbası mıydı başka bir şey miydi emin değilim.
Düşündüm de beni forumda etkileyen şeyler genelde yemeklermiş, beynimin çoğunu yemekler kaplıyor demek ki.dSanırım mercimek ama o kime ait onu hatırlamıyorum. Yine de barbunya kadar etkilememiş seni jxjxjz
Düşündüm de beni forumda etkileyen şeyler genelde yemeklermiş, beynimin çoğunu yemekler kaplıyor demek ki.d
bu gerçekten oldu mu jcjjfhdkimdi hatırlamıyorum biri kazanamayınca yemeğimi silin yoksa sizi mahkemeye veririrm mi ne demişti
evet, melo anlatsın doğrusunubu gerçekten oldu mu jcjjfhd
içlik bunu nasıl bilmezsin ya... mahkemeye kadar gitti hatta şakasız, daha doğrusu mahkemeyle tehdit edildi galiba.bu gerçekten oldu mu jcjjfhd
hayatım özelden anlat hdhdhhd kim bu allaşkına jfhxhhxxkfksiçlik bunu nasıl bilmezsin ya... mahkemeye kadar gitti hatta şakasız, daha doğrusu mahkemeyle tehdit edildi galiba.
bilmiyorum bunu konuşunca polisler beni alır mı sjhsjhs![]()
ay pardon direkt buraya yazmayayım...hayatım özelden anlat hdhdhhd kim bu allaşkına jfhxhhxxkfks