Forumda hiçbir yarışmaya katılmayan üye

🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
katıldık da ne oldu. yaptığımız yemek beğenilmedi. kulis yapıldı.

Huma o konuda hakliydi ama..

Gelin FIFA 22 turnuvası düzenleyelim diyoruz kimseden ses çıkmıyor bu forumun erkekleri ne oynuyor ben bilmiyorum

bi yarışma için mi yapmıştı hatırlamıyorum ama fevo'nun ikonik aşuresi geldi aklıma. ilgili görsel, görme şerefine erişmiş şanslı insanların zihinlerinden ölene dek silinmeyecek.

nasıl haklıydı ya, o yarışmada kankan meloya kaybetmişti.
etik olarak senin meloyu tutman lazım
Hayir.. yarismayi kaybetmesi degil. Melomun hakkiydi birincilik. Ama kiz diyor ben yarismaya katilmayacagim yemek benim yemegim diyor. Yoook zorla kattilar kizi. Resmen kizin haklarina saldirdilar. Yuuuuh.

Hayir.. yarismayi kaybetmesi degil. Melomun hakkiydi birincilik. Ama kiz diyor ben yarismaya katilmayacagim yemek benim yemegim diyor. Yoook zorla kattilar kizi. Resmen kizin haklarina saldirdilar. Yuuuuh.
yooo o yarışmada kız meloyla başa baş yarıştı sonra eşitlik olunca ikinci bir oylama yapıldı.
ölülere oy kullandırdıkları anlaşılınca yarışmadan çekilmek istedi.
dün gibi hatırlıyorujm ksjskj

Ya ne bilem edri okadarlik kismi bilmiyorum. Bundan sonrasini anca uydururum ben.:d en guzeli artik yarisma yapilmasin. Yeter herkes birbirine girdi beee.

bir sarhoşun lafına da inanıyorsunuz ya ne diyeyim ksjks

tam da ''herkes benim gibi tek sefer katılıp şampiyon olamaz tabii'' diyecektim ki baktım çoktan denmiş...
işte budur forumdaşlık. işte budur destek... daha sonra hüma'yı okey turnuvasında da elemiştim... belki de o yüzden 2021 b*k gibi geçti.
hüma döner misin cınım bi helalleşelim...

Soğanların yüzdüğü barbunya tabağını hiç unutamıyorum.d

bazen düşünüyorum da hayatımızın bir yerinde sadece bu forumda anlaşılan bi sürü şaka var...
çok üzücü ya bunu sokakta desem kimse anlamıyor ama burada bi sürü kişiyle gülüyoruz. aniden gelen boğa duygusallığı.
10'a kadar sayayım da geçer. döğüşmeyin o yüzden ne güzel eğleniyoruz. bazılarına travma da olsa bu...

Bakmayin bir suru sey paylasmisiz aslinda.. hadi aglayalim.

Evet bir şey daha vardı beni etkileyen mercimek çorbası mıydı başka bir şey miydi emin değilim.
sen çok alçak bi adamsın çok alçak.... senin akıl hocalarını da biliyorum... senin akıl hocaların kendi karılarının yaptığı çorbalara baksın.
sjhsjhs :(

• Üzgün
Tepkiler: f5
Geri