o muydu hatırlamıyorum ki, kafam çokzel.hüma mı fnlddjdjdksj
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
o muydu hatırlamıyorum ki, kafam çokzel.hüma mı fnlddjdjdksj
Ürkütmek istemem ama Adres nere Yardımcı olalım?benim foti yarışması ödülüm gelmedi.....
Kanka avukatlığını sen mi yaptınHuma o konuda hakliydi ama..
Yok acmadi kanka. Acsa yapardim ben. Kiz istememis kizin yemegini zorla yarismaya katmislar. Boyle bir hukuksuzluk olabilir mi ya allasen??Kanka avukatlığını sen mi yaptın
nasıl haklıydı ya, o yarışmada kankan meloya kaybetmişti.Huma o konuda hakliydi ama..
Hayir.. yarismayi kaybetmesi degil. Melomun hakkiydi birincilik. Ama kiz diyor ben yarismaya katilmayacagim yemek benim yemegim diyor. Yoook zorla kattilar kizi. Resmen kizin haklarina saldirdilar. Yuuuuh.nasıl haklıydı ya, o yarışmada kankan meloya kaybetmişti.
etik olarak senin meloyu tutman lazım
yooo o yarışmada kız meloyla başa baş yarıştı sonra eşitlik olunca ikinci bir oylama yapıldı.Hayir.. yarismayi kaybetmesi degil. Melomun hakkiydi birincilik. Ama kiz diyor ben yarismaya katilmayacagim yemek benim yemegim diyor. Yoook zorla kattilar kizi. Resmen kizin haklarina saldirdilar. Yuuuuh.
Soğanların yüzdüğü barbunya tabağını hiç unutamıyorum.d
Evet bir şey daha vardı beni etkileyen mercimek çorbası mıydı başka bir şey miydi emin değilim.Sende bi' travma olmuş o barbunya zaten belli jzjz
sen çok alçak bi adamsın çok alçak.... senin akıl hocalarını da biliyorum... senin akıl hocaların kendi karılarının yaptığı çorbalara baksın.Evet bir şey daha vardı beni etkileyen mercimek çorbası mıydı başka bir şey miydi emin değilim.