Forumda Günde 200 Konu Açmak

🕒 Konu sahibi 17 saat önce aktifti
2015 yılından beri 1500 civarı konu açtım ! Onu da fırça sopa hakaret iftira alay ve dalga yiye yiye açtım! 50bin 100bin konu açana maaşallah diyorum

Mesela su ustteki uye, videolari bile izlemeden konu aciyordu :D
Artik hangi kaynaktan aldigini bilmiyorum ama 5 sayfa uzunlugunda yarisi arapca kelimelerle dolu, ne yazdigi anlasilmayan yazilar. Eger karsidakine ve kendine bir yarari yoksa neden aciyorsun? Amac, kendi vicdanini rahatlatmak mi?

Yıl olarak 2004-2005 arası olması gerek , yeni yeni bir forum sitesi keşfetmişim ismi ' Forumbaba' dat kam diye biten bir site.
Bıyıklarım yeni yeni çıkıyor , küçüğüm daha.
Hiç unutmam girip o yaşta kafa kesme videoları izlerdim o zamanlar pek popülerdi El-kaide gibi örgütlerin videoları , bu iğrenç bi ayrıntı ama olsun.
Neyse girip bir kaç konuya göz attıktan sonra hoşuma gitmeye takılmaya başladım , sırasıyla mesaj yazma konu açma vs. gibi size forumda takılmanız için gerekli şeyleri öğreniyosunuz.
Derken oradan başka bir siteye , oradan daha başka bir siteye geçtim güzel bir site bulup bir kaç sene orada yetkili olarak bulundum.
Ama nasıl konu açıyorum ilgiyi üzerime toplamak için , deliler gibi böyle.
Yemeden içmeden konu kasan tipler vardır karşılaşmışsınızdır zamanında.

Velhasıl günde 1000 konu açtığımı hatırlıyorum yani şuan için 2000-3000 msj civarıda mesaj kasardım , sonrasında saçma salation bir nedenden dolayı banlandım.
Hiçbir getirisi/anlamı olmadığını görünce bu tür eylemlere girmeyi bırakmıştım.

Buda böyle bir anımdır.

Aç kabahat.
Açma kabahat.
En güzeli avam lık.

quarles-obsession-meme1.jpg

işin acayibi yönetime girmek için yapılıyor bu eylem çoğu zaman. e yönetime girince kimseyi yönetmiyorsun ki. yaptığın adam banlamak, konu silmek/düzenlemek, yorum silmek, üye uyarmak... kimse seni daha üstün, daha akıllı ya da daha özel zannetmiyor ki.

aman neyse, ben hiç o kadar konu açmadım, şimdi de açanlara çamur atıyorum, öyle bilin.

Eskiden uğraşırdım, 5 yıldır forumları sallamıyorum artık :D

Değer kıymet bilmiyenlere gerektiğinden fazla değer vermeye gerek yok ne yapılsa nasılsa eleştirildiği su sanal daha doğrusu şu dünyada

O günler eskide kaldı, değmez. Yormayın kendinizi.
İşin tuhafı işsizlik de değil, yaptığınıza inanmak. Zamansızlığınızda bile zaman bulurdunuz. Çok eskide kaldı,bazen aptallığınıza bakıp ders alırsınız.
Siz emek verseniz de aynı emeği vermeyenler skypede ahbab, dost ilişkisi ile cancağızları olur.
Bilgi imiş, çaba imiş, yüreğini işine katmakmış, fedakarlıkmış.
Uykusuz geceleriniz, elinizdeki nasır ile arkanızda süslenen dedikodularla yeni menfaatleri için bir çırpıda çöp olur.
Ha şu olabilir: Ben bilgi ve emek için çabaladım, insan gibi üstüme düşeni yaptım, gerisi onların insanlığı ile alakalı dersiniz. Kul bilmese de Rab bilir.

Eskiden forumlarda emek verenler bir noktaya geldiği için konu açmayı severdim. Şimdilerde her şey arkaplan da Whatsapp üzerinden farklı şeylerle döndüğünden bir anlamı olmuyor. Harcadığın zaman ile kalıyorsun.

Eskiden forumlarda emek verenler bir noktaya geldiği için konu açmayı severdim. Şimdilerde her şey arkaplan da Whatsapp üzerinden farklı şeylerle döndüğünden bir anlamı olmuyor. Harcadığın zaman ile kalıyorsun.
Hoş geldiniz efendim

yani zamanında sevdiğim için yapıyordum sonra sevmemeye başladım.
öyle yorum atıyorum arada konulara.

nasıl bir azimdir bu.: ))))

düz 200 mesaj bile çok çok zor, bir de bunun görseli var kaynağını yapıştırması var, var da var...

sene olmuş bu sene
halen yazıp duruyorum
millet fosur fosur sevişirken

Geri