Forumda Günde 200 Konu Açmak

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Eskiden yaptığım bir eylem.
2 sene önce gereksiz bir eylem olduğunu farkettikten sonra bıraktım.​

İyi ki bıraktın.. :)
Büyürken akıllanıyorsun elbette..

Ben Armina'ya şaşıyorum daha çok.
2011'den bu yana üye ve günlük 43 mesaj ortalaması var.

Düşünsenize foruma 6 yıldır üyesiniz ve her gün 43 mesaj yazıyorsunuz.

O da çok fazlaymis

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yemeyip içmeyip robota bağlamak gibi bir şeydir.
200 konu açmak da günlük nefes almadan konu açmak gibi bir şey. Zor ya. Hiç o kadar açamam ben.

Kendini konu açmaya indekslemis kisi

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İşsizlik. Kendi forumun olsa neyse.
O değil de biraz konu açsam fena olmayacak bazı seylere katılamıyorum sanırım. :p

Zamanında teknık admın oldğum forumlarda konu acmakdan zıyade Konu cekmek ıcın haber sitelerının kodlarını eklerdım O zamanda Oto haber cekerdı site.

ama konu ıcın dersek oturup goze gırmek uyelerin zevk aldiği seylerdır.

Foruma faydalı olmak ile saçmalamak arasındaki farkı anlamayan kişilerin yaptığı eylem.

Açtığı konuların içeriği büyük ihtimalle boş ve anlamsızdır. Ve açtığı konuları da okumuyorlardır.

Zaten açtığı konuları okusalar, her birinin aramızda birer Descartes, Locke, Spinoza... gibi dolaşması gerekir ki pek karşılaşmadığımı da belirtmiş olayım.

Kimisi de bunu yetki almak için yapıyor ve "bakın ben foruma faydalı biriyim" mesajı vermeye çalışarak göz önünden durmaya çalışıyor. Yapmayın. Alın moderatörlüğüm sizin olsun, ama yapmayın. O taymlaynın içine s.çmayın.

Onun boyu, sunun bacagi, kilosu. Hani yakinimda bi yerlerde olsa konuyu acan kisi zimbayi aticam kafasina.

Bitmemis yarismalarin birincileri favori konularim .p

bu arkadaşlar genelde forumda herhangi bir sohbete de dahil olmayan, sadece kendilerine verilen görevi yapmak zorunda olduklarını düşünen tipler oluyorlar. bilim kurgu filmlerindeki robotlara benzetiyorum onları. bence insani özelliklere de sahip değiller ne biliyim yemek falan yiyorlar mı mesela merak ediyorum, yoksa duracell ile mi çalışıyorlar?? cvp please.

İlk üye olduğum forumda mod ol demişlerdi ama şartı günde 10 konu açmak ve statüm hiç değişmedi neden acabaa :D üşenirim ben

Geri