Kibar Feyzo daki, Sakine baci karekterinde bir grup.Evrenin en saçma grubu, bu kadar garip karakterin birlikte sohbet edebilmesi dkfmfk
Edit: Segine kadin olacak bdbdbdnfn
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kibar Feyzo daki, Sakine baci karekterinde bir grup.Evrenin en saçma grubu, bu kadar garip karakterin birlikte sohbet edebilmesi dkfmfk
Kardeşim hoş geldin, şu forum engel listeni atta neşemiz yerine gelsin ahahH.Hiçbir gruba dahil olmamanın verdiği haz.![]()
Harbi ben o listeden kimseyi çıkarmadım halen duruyor. Ama az çok biliyorsun kinci, intikamcı bir insanım. Ayrıca koç burcuyum ahaha. Bi kontrol edeyim belki yine atarım.Kardeşim hoş geldin, şu forum engel listeni atta neşemiz yerine gelsin ahahH.
Ulan aklıma geldikçe kahkaha atıyorum.
Bahooo naber :=)Harbi ben o listeden kimseyi çıkarmadım halen duruyor. Ama az çok biliyorsun kinci, intikamcı bir insanım. Ayrıca koç burcuyum ahaha. Bi kontrol edeyim belki yine atarım.
Eyvallah, hoş buldum. Teşekkür ederim. Her şey o kadar güzel gidiyor ki dedim sağa sola girişeyim ahaha.![]()
İyidir eski dostum senden naber? Seni görmek güzel.Bahooo naber :=)
Ar-Ge ekibi olarak çalışmalarımız devam ediyor;