Forum'da gruplaşmak

• Kullanıcı Mihri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Kedi, PiSi ve Mihri olarak biz, şüphesiz ki forum'un en kaliteli cat band'iyiz. Harika bir sinerjimiz var. Muazzam bir uyum içindeyiz.

Grubum üyelerine ayrı ayrı teşekkürlerimi iletiyor, dışarıdan üye alamayacağımızı da üzülerek sizlere deklare ediyorum.

Bizim de bir grubumuz var ve herkes imreniyor, katılmak istiyor ama kimseyi almıyoruz. Bizim grubumuz ama Forumda değil, reel hayatta.

Son düzenleme:
Kimseye bağımlı olmadan, özgür kalmayı severim. Günlük yaşamdaki arkadaş gruplarıma da yeterli zamanım varsa dahil oluyorum.

• Beğen
Tepkiler: ne
Kuduruklar grubu var bitane jfkdj kendi aralarında kudurup kudurup duruyorlar, gelip sarmaya totişleri de yemiyor anca arkadan vızıldıyolar...

Biride geldi dediki cok guzel keyfimiz var
maxresdefault.jpg

grup falan filan aklımıza değişik şeyler geliyor ..

Vejeteryanlerle grup olabilirim nasil et yemedigimizi ısrarların bizi nasil yildirmadigini konuşabiliriz :emoji_nerd:

milletten haberim yok ya
kavga etmeden gruplaşın

Vejeteryanlerle grup olabilirim nasil et yemedigimizi ısrarların bizi nasil yildirmadigini konuşabiliriz :emoji_nerd:
Konu ne olursa olsun ısrarcı insanlara katlanmak çok zor ve her şeye kendi açılarından bakıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: ne
mümkün mertebe herhangi bir grup ya da zümreye dâhil olmadım. olmam da.
ben hep başına buyruk takılmışımdır.
böyle olunca rahatça herkese laf sokup, kavga edebiliyorum.
yoksa enseye şaplak döte parmak takıldıklarınız bazı değerlere dil uzatınca, kendinizde ona karşı laf söyleme hakkınız kalmıyor.
(burada arka fonda semicenk kara geceler üzerime titreyen birçok sözüm var beni bekleyen" çalıyor gibi hayal edin :d

Evet, küçük ve gizli bir grubumuz var.. üyeleri mühim, tehlikeli..
Aralarında FBI, CIA, mossad, MIT tarafından arananlar var..

. “Yeni bir gruplaşma açıldı, herkes kendi grubu kursun. En iyi fikir: kimse kimseyi dinlemesin, sadece kendi grubunun kurallarını uygulasın. Evrensel barış böyle sağlanır tabii.”
..qq

Hiçbir gruba dahil olmadim çok isteyen oldu gel bizim grubumuza bizim kenks grubumuz en iyisidir dendi ama ben oralı olmadim tabi

Geri