Forumda gizlice yürümenin alternatif yolları

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Abi bu forumda ciddi anlamda beni etkileyebilen biri olmadı.
şakacıktan yazıp çizioz ama cidden olmadı yani... .s
o yüzden kimseye yürümem xd

Yürüyecek kimse kalmadı forumda, yürünecek kıvamda olanlar sahipli, bekarların da yaşı küçük. Sad anam sad

Yürüyecek kimse kalmadı forumda, yürünecek kıvamda olanlar sahipli, bekarların da yaşı küçük. Sad anam sad
o ne çirkin söz öyle yahu! ne kıvamından ne sahibinden dem vuruyorsun? yalnızlığın nasıl başına vurduysa artık abuk sabuk şeyler yazmaktan beri durmuyorsun.
terbiyesizliğin lüzumu yok.

Ne kadar büyüttünüz olayı ya eğlence olsun diye yazdım. Kimseyi aramıyorum ayrıca ben tek başıma mutluyum.

• Beğen
Tepkiler: ne
Bi bakmisin evlenmisler
Biz şok

Bu işinde mi adabı varmış, forum hakkında bilmem gerekenler listesi yapsana bana yahu @Favela
direkt şey de olabilir.... er kişisi dişi bayana (evet dişi bayan) sinsice yaklaşıp bir anda kulağına; "indim dereye taş bulamadım, meğer burdaymışsınız ehehehe" diyebilir... o da olmazsa; "pardon... fetöcü müsünüz? bende bi darbe etkisi yaratınız da kıh kıh" minvalinde yaklaşımlar da etkili olmuştu zamanında... hey yılların gidisi beee(fırkkkkkkkjjghhhhhhğ)

mesajlarıma love atmayan kızlara yürüyemem.
o samimiyeti almam lazım
like atan kıza yürüsem ulen sen bana ne hakla yürüosun fakir diye bagırıp cagırıcak diye korkuom xs

mesajlara like atan kız iticiliği peki ? kusacam sanırım .s q.ewQWwqqw

Ben hep ulu orta yürüdüm.
Mesela bakınız.
Kırmızı giy @EsiLa seni görünce ilk yanan ben olayım.

@Hakan yaaaaa, ay yirmi yıllık forum geçmişimde kimseye yükseldiğini görmediğim hakandan mı bahsediyoz:)))) ay bana deli kız diyen hakan mı :))) babam da deli kızım diye sever beni :))) kızlar hakan hanginize yükseldi pm den mesaj attı mı? bana asla atmadı yapmazzzzzzzzz o hakan :))))amağğğn neyse diyeceğim buydu :))

Peki konudan muafım artık.

Gideyim de haylazlık yapayım biraz Sjsjsj

Geri