Forumda gezinirken arka fonda müzik çalsın ister miydiniz ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ay istemezdim. 100. Yıl Marşı çalarsa kabul. sjkfjkd

şöyle bir playlist olabilirdi… kaoslar sırasında “bu sır elbet çözülür” ve “kum saati doluyor” falan çalacak. güzel şeyler olduğunda “bahar yine gelir mi” çalacak, dm’den yürüdüğünden karşılık bulamayınca “beşir” çalabilir, içini dök konusunda üzgün şeyler yazarken “söyleyemediklerim (matmazel)” banlanırken de “bihter intihar” sjsjk.
@yoSun göreve canım, kolay gelsin….

@Swat a çağrıda bulunayım madem konusu da açılmış foruma radyo kicklesin sabah akşam şakıro dinleyelim kjkjkjkjkjkj
Şakıro: (Mozart) Kürtçe versiyon kjkjkjkh

@Swat a çağrıda bulunayım madem konusu da açılmış foruma radyo kicklesin sabah akşam şakıro dinleyelim kjkjkjkjkjkj
Şakıro: (Mozart) Kürtçe versiyon kjkjkjkh
bbunu bende istiyorum, hatta yapacağım ama radyo çok fena internet yiyen bir olay o yüzden herkes ister mi istemez mi bilemedim cogu kişi mobil veri kulllandıgın dan 2 gb im vardı ne ara bitti demesin :)

bbunu bende istiyorum, hatta yapacağım ama radyo çok fena internet yiyen bir olay o yüzden herkes ister mi istemez mi bilemedim cogu kişi mobil veri kulllandıgın dan 2 gb im vardı ne ara bitti demesin :)
Fakirler dinlemesin zaten kjkjkj bence olmalı dj felan çok cool ortam olur kjkjk istek yaparız bi de üff yayın bile alırım Swat düşüne biliyor musun beni yayında iki saniye gözünü kapat hayal et khkjhjjhjvj

bu arada iki gb devri kspamdi ya kimse 20 gb nin altinda killsnmuyor artik herşey interbetr bağlı iki GB nefes alıp vermeye yetmiyor kjkjkj

otomatik oynatma yapmazsın isteyen açar
irc sitelerinden bıktım zaten foruma da otomatik oynatmalı radyo gelirse isyan çıkar

radyo olursa sessiz sedasız eğer imkan olursa 90lar Türkçe pop yapabilirim slow falan :P eskiden winamp üzerinden yapıyordum çok zaman önce şimdi nasıl yapılır bilmiyorum.istek falan da alırız :P :P

İrc kickleme ya irc sıkıntılı dilersen forumun kendi radyosu olur kurulumu işin ehli birine ver yapsın işte
forum olarak radyo kuramam, yani istesem kurarım da buna gerek yok irc radyosu bağlayabilirim hadi buraya kurdum diyelim o radyo sistemini Kim dj olacak hadi art niyetli biri dj oldu küfür etti millete bunun takibini maalesef yapamam

radyo olursa sessiz sedasız eğer imkan olursa 90lar Türkçe pop yapabilirim slow falan :P eskiden winamp üzerinden yapıyordum çok zaman önce şimdi nasıl yapılır bilmiyorum.istek falan da alırız :P :P
Aynen bende öyle düşünüyorum çoh hoş olır kjkjkhkhkg etkileyici dj sesleri müthiş diksiyonlar foruma heyecan gelir kjkhkjkh ses tonu hoş olmayan gürültü kirliliği yapmasın ama ricamdır kjkhkhjg

iyide irc i bağlayacam radyo ya zaten, ben mi calacam oturup :))))
yayın yapmak başka radyonun otomatik oynaması başka :)

irc için mobil web uygulamaları geliştirenlere de ayrı gıcığım
telefonda maç izliyorum ya da şarkı/podcast vs, dinliyorum bir yandan da irc sitelerine gireyim diyorum
sunucuya bağlanınca otomatik açılan radyo dinlediğim/izlediğim şeyi durduruyo
radyoyu durduruyorum tekrar dinlediğim/izlediğim şeyi açıyorum bu defa siteden bağlantı düşüyo
sonra böyle kısır bi döngüye giriyorum

bu tarz uygulamaların bi kere "yaptık oldu" ile bitmemesi lazım sürekli geliştirilmesi lazım

yıllardır nasıl birikmişse içimde bu konuya denk geldi senlik bir şey yok kişisel algılama :d

forum olarak radyo kuramam, yani istesem kurarım da buna gerek yok irc radyosu bağlayabilirim hadi buraya kurdum diyelim o radyo sistemini Kim dj olacak hadi art niyetli biri dj oldu küfür etti millete bunun takibini maalesef yapamam
Olur mu yA öyle şey kim küfür edecek tanıdığınız emin olduğunuz bi kaç kişi dj olursa ne ala olmadı oto yayında çalar bu kadar basit

Geri