ne
Elmas Üye
-
-
-
-
Keman ney sesi falan fena olmazdı yani
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kınıyorum seni örseledin bizi :/Saçma benim zevkimle , senin zevkin bir olmaz mesela :=)
ben istediğimi açarım![]()
kınayabilirsinKınıyorum seni örseledin bizi :/
bbunu bende istiyorum, hatta yapacağım ama radyo çok fena internet yiyen bir olay o yüzden herkes ister mi istemez mi bilemedim cogu kişi mobil veri kulllandıgın dan 2 gb im vardı ne ara bitti demesin@Swat a çağrıda bulunayım madem konusu da açılmış foruma radyo kicklesin sabah akşam şakıro dinleyelim kjkjkjkjkjkj
Şakıro: (Mozart) Kürtçe versiyon kjkjkjkh
Fakirler dinlemesin zaten kjkjkj bence olmalı dj felan çok cool ortam olur kjkjk istek yaparız bi de üff yayın bile alırım Swat düşüne biliyor musun beni yayında iki saniye gözünü kapat hayal et khkjhjjhjvjbbunu bende istiyorum, hatta yapacağım ama radyo çok fena internet yiyen bir olay o yüzden herkes ister mi istemez mi bilemedim cogu kişi mobil veri kulllandıgın dan 2 gb im vardı ne ara bitti demesin![]()
otomatik oynatma yapmazsın isteyen açarbbunu bende istiyorum, hatta yapacağım ama radyo çok fena internet yiyen bir olay o yüzden herkes ister mi istemez mi bilemedim cogu kişi mobil veri kulllandıgın dan 2 gb im vardı ne ara bitti demesin![]()
iyide irc i bağlayacam radyo ya zaten, ben mi calacam oturupotomatik oynatma yapmazsın isteyen açar
irc sitelerinden bıktım zaten foruma da otomatik oynatmalı radyo gelirse isyan çıkar
İrc kickleme ya irc sıkıntılı dilersen forumun kendi radyosu olur kurulumu işin ehli birine ver yapsın işteiyide irc i bağlayacam radyo ya zaten, ben mi calacam oturup)))
forum olarak radyo kuramam, yani istesem kurarım da buna gerek yok irc radyosu bağlayabilirim hadi buraya kurdum diyelim o radyo sistemini Kim dj olacak hadi art niyetli biri dj oldu küfür etti millete bunun takibini maalesef yapamamİrc kickleme ya irc sıkıntılı dilersen forumun kendi radyosu olur kurulumu işin ehli birine ver yapsın işte
Aynen bende öyle düşünüyorum çoh hoş olır kjkjkhkhkg etkileyici dj sesleri müthiş diksiyonlar foruma heyecan gelir kjkhkjkh ses tonu hoş olmayan gürültü kirliliği yapmasın ama ricamdır kjkhkhjgradyo olursa sessiz sedasız eğer imkan olursa 90lar Türkçe pop yapabilirim slow falaneskiden winamp üzerinden yapıyordum çok zaman önce şimdi nasıl yapılır bilmiyorum.istek falan da alırız
![]()
![]()
yayın yapmak başka radyonun otomatik oynaması başkaiyide irc i bağlayacam radyo ya zaten, ben mi calacam oturup)))
Olur mu yA öyle şey kim küfür edecek tanıdığınız emin olduğunuz bi kaç kişi dj olursa ne ala olmadı oto yayında çalar bu kadar basitforum olarak radyo kuramam, yani istesem kurarım da buna gerek yok irc radyosu bağlayabilirim hadi buraya kurdum diyelim o radyo sistemini Kim dj olacak hadi art niyetli biri dj oldu küfür etti millete bunun takibini maalesef yapamam
sesim tam karga sesidir tavsiye etmemAynen bende öyle düşünüyorum çoh hoş olır kjkjkhkhkg etkileyici dj sesleri müthiş diksiyonlar foruma heyecan gelir kjkhkjkh ses tonu hoş olmayan gürültü kirliliği yapmasın ama ricamdır kjkhkhjg
Sus o zaman kjkjkhsesim tam karga sesidir tavsiye etmem![]()