Forumda gerginlik

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben hayatımda bir kez ban yedim o da gsye laf ettiğim içindi. sjljsk
Bilgilendirme için teşekkürler.. bunu daha önce yediğiniz ilginç banlar konusunda yazmıştın.
Sen nasıl ban yiyeceksin ki, herkesle yağlı ballı, çiçek böcek.
Ben olsam seni banlardım ama :)

Sevgi dolu insanım ben… sjljj

Serçe doğru demiş sanki bir fırtına öncesi sessizlik hissi gibi bir şey var... kimin elinde patlarsa....Ben kavgacı biri değilimdir.... en cok haksızlık konusunda tüm dengem şaşıyor. Ki bazen şaka ile karısiyorum birilerine mesela @DUHAN adamı tanımasam da azarlamak hoşuma gidiyor mesela mahlas miydi o kimdi biri daha vardı. Yerin dibine çok sokmuyorlar beni teşekkür ederim bu nedenle....ciddi bir tartışma olayını istemem forum içerisinde aslında. Herkes birbirine çok sıkıntı laflar sokmadikca da banane ama gercek bir tartışmayı istemiyorum bak... evet son kararım... çünkü sinirlenince ağzım yüzüm değişik oluyo ve o halimde benimle birlikte çoğu kişiyi götürürüm ve muhtemelen yargıda hesaplasiriz juju da avukatligimizi yapar....
Ne diyon ne diyon @Aze ya :( gözüm karardı okurken :(

Artık insanlarda öyle bi boşvermişlik var ki gerilmeye lüzum bile görmüyorlar. Müthiş gereksiz.. Gerilip de napcaz ayol? Dimi? Minnoş ponçik takılıyoruz şurada. Takılıyorsunuz ya da. Ben artık pek buralarda yoğum...

• Üzgün
Tepkiler: Aze
Gerginlik falan yok yahu. Forumsal zamanlarını ne çabuk unutmuşsunuz. Kavgasız gün geçmezdi.

Şimdi herkes yaş almış şarap gibi baksanıza sakin sakin takılıyor.

Eskiden olsa @aegishjalmur , @Raskolnikov , @Plesk ile bir yandan, Jesse, Eksen ile bir yandan kavganın ortasındaydım. Şimdi etiketleyebildiklerim cancağzım oldu.

Ayrıca @Stockholm Sendromu ve @Hilal in banlı olmadığı bir forumda yeterince gerilim ve kaos yoktur. Benim terazim bu. (Şom ağız açıldı)
1DEE04BF-182D-4301-8CF5-4843369E7262.jpeg

Eee yokmu kavga hep bi ılımlı şeyler sıkıcısınızzzz

Forum görsel konusunda sıkıntı çekiyor lütfen daha hoş görseller bekliyorum Rica ediyorum efendim..

@HosgeldinHarunAbi bizim kavgalar siyaset, din, futbol vb. mevzulardan kaynaklanıyordu. şimdiki gerginlikler birbirlerini sevmediğinden, cephe almadan falan kaynaklanıyor. kıyas yapılamaz.
sence halkın istediği bu mu? göz ucuyna bile okunmaz. ama stoç ve benim oldugum her kaosta çekirdekle bekliyo millet..bekliyosunuz hepiniz….

Keşke ban yese @Aze ya, az gülsem de kendime gelsem..
aze hayatta ban yemez ya.

@Hilal haklısın.. o kurnaz ban yemez.. buranın saf çocukları sen ve ben.. hep arkadaş kurbanı haah.

Keşke Hilal kavga etsen ya, en çok senin tartışmalar zevk veriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri