Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bilgilendirme için teşekkürler.. bunu daha önce yediğiniz ilginç banlar konusunda yazmıştın.Ben hayatımda bir kez ban yedim o da gsye laf ettiğim içindi. sjljsk
Ne diyon ne diyon @Aze yaSerçe doğru demiş sanki bir fırtına öncesi sessizlik hissi gibi bir şey var... kimin elinde patlarsa....Ben kavgacı biri değilimdir.... en cok haksızlık konusunda tüm dengem şaşıyor. Ki bazen şaka ile karısiyorum birilerine mesela @DUHAN adamı tanımasam da azarlamak hoşuma gidiyor mesela mahlas miydi o kimdi biri daha vardı. Yerin dibine çok sokmuyorlar beni teşekkür ederim bu nedenle....ciddi bir tartışma olayını istemem forum içerisinde aslında. Herkes birbirine çok sıkıntı laflar sokmadikca da banane ama gercek bir tartışmayı istemiyorum bak... evet son kararım... çünkü sinirlenince ağzım yüzüm değişik oluyo ve o halimde benimle birlikte çoğu kişiyi götürürüm ve muhtemelen yargıda hesaplasiriz juju da avukatligimizi yapar....
Gerginlik falan yok yahu. Forumsal zamanlarını ne çabuk unutmuşsunuz. Kavgasız gün geçmezdi.
Şimdi herkes yaş almış şarap gibi baksanıza sakin sakin takılıyor.
Eskiden olsa @aegishjalmur , @Raskolnikov , @Plesk ile bir yandan, Jesse, Eksen ile bir yandan kavganın ortasındaydım. Şimdi etiketleyebildiklerim cancağzım oldu.
Ayrıca @Stockholm Sendromu ve @Hilal in banlı olmadığı bir forumda yeterince gerilim ve kaos yoktur. Benim terazim bu. (Şom ağız açıldı)

sence halkın istediği bu mu? göz ucuyna bile okunmaz. ama stoç ve benim oldugum her kaosta çekirdekle bekliyo millet..bekliyosunuz hepiniz….@HosgeldinHarunAbi bizim kavgalar siyaset, din, futbol vb. mevzulardan kaynaklanıyordu. şimdiki gerginlikler birbirlerini sevmediğinden, cephe almadan falan kaynaklanıyor. kıyas yapılamaz.
aze hayatta ban yemez ya.Keşke ban yese @Aze ya, az gülsem de kendime gelsem..
Subli mubli yok bam bam bam gahdhdjd@aegishjalmur kardeşim subliminal mesaj yok dimi.. yalarunhaha.