Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sen forumdan birine…kim kime ağ atıyor
işin gücün goygoy : DSen forumdan birine…
Bilmem geldi kulağıma bi şeyler… Belki ciddiyim…işn gücün goygoy : D
oha söyle bakym kulağımaBilmem geldi kulağıma bi şeyler… Belki ciddiyim…
Demek ki ben işin Kısmetse Olur gerginliklerini görüp takip etmediğimden mevzuların dışında kalmışım.@HosgeldinHarunAbi bizim kavgalar siyaset, din, futbol vb. mevzulardan kaynaklanıyordu. şimdiki gerginlikler birbirlerini sevmediğinden, cephe almadan falan kaynaklanıyor. kıyas yapılamaz.
Evet misal pleske demişler angie ile konusma. Konusmuyor o da garibim…@HosgeldinHarunAbi bizim kavgalar siyaset, din, futbol vb. mevzulardan kaynaklanıyordu. şimdiki gerginlikler birbirlerini sevmediğinden, cephe almadan falan kaynaklanıyor. kıyas yapılamaz.
Sen uyma kimseye azem kslsn senin banlanmanı kaldıramam. Ben de banlanırım ardından…Kız serçe sen var ya sen... konuyu açıp kaçtı gitti....
Hdjsjd yok bebeğim sadece yorumları okumaya geldim.... gidelim biz gel....Sen uyma kimseye azem kslsn senin banlanmanı kaldıramam. Ben de banlanırım ardından…