Forumda gerginlik

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerginlik falan yok yahu. Forumsal zamanlarını ne çabuk unutmuşsunuz. Kavgasız gün geçmezdi.

Şimdi herkes yaş almış şarap gibi baksanıza sakin sakin takılıyor.

Eskiden olsa @aegishjalmur , @Raskolnikov , @Plesk ile bir yandan, Jesse, Eksen ile bir yandan kavganın ortasındaydım. Şimdi etiketleyebildiklerim cancağzım oldu.

Ayrıca @Stockholm Sendromu ve @Hilal in banlı olmadığı bir forumda yeterince gerilim ve kaos yoktur. Benim terazim bu. (Şom ağız açıldı)

son gunlerde bir kac gondermeli yorum gormustum ve ''toksik'' kelimesini kullananlar da oldu, ama kime veya kimlere gonderme anlamadim. yorumlar mi siliniyo, ben mi bir halt anlamiyom veya forumdisi yasanip buraya mi tasiniyo veya ozellerde mi olup bitiyo ay don't know. bir kac kisi bende engelli, onlardan gelen seyler mi yoksa? yani diyecegim su ki, forumda ben son gunlerde ne negatiflik ne pozitiflik hissediyorum. yani oylesine, normal, az kisi var zaten ve olanlarin da morali hafif bozuk gibi. herkes kendisiyle ve hayatiyla mesgul iste ya. bu kadarcik.

bu sakinlik karisinda ben de saskinim
amaannn banlanmayak da gerisi muhim degil iki gun kufredip ucuncu gun barisiriz no poroplem

@HosgeldinHarunAbi bizim kavgalar siyaset, din, futbol vb. mevzulardan kaynaklanıyordu. şimdiki gerginlikler birbirlerini sevmediğinden, cephe almadan falan kaynaklanıyor. kıyas yapılamaz.
Demek ki ben işin Kısmetse Olur gerginliklerini görüp takip etmediğimden mevzuların dışında kalmışım.

Good old days...

Günün sonunda yaşlanıp dinginleşenler olarak rakı masası kuracak mıyız? Siz ondan haber verin.

Gerginlik sağlığa zararlı. Özellikle kalbinize hiç iyi gelmez. Yaşlanıyorsak, kalbe dikkat etmeli.

@angie hanım da ban yese çok gülerim.. hahah derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri