Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Karikatür kısmında yer alacaksın inşallahAbi her zaman yanındayımteknik konuda daha yararlı olurum
![]()
Teşekkür ederim...Okuyucu olarak hep varım ben de![]()
Üstad ben şimdide bir bölümde bulunmanızı isterim... Size dair bir bölüm ayırabiliriz...
Bilgi - İnanç - Eylem
Süper olur üstad... İnşallah bizde önümüzdeki hafta bu çalışmaya başkayacağız. Şuan takip edip nabız yokluyorum.
Ben yazmayı bırakalı cok oldu ,
yazdıklarımıda pek paylasmıyrum artık ..
ama bırgun kısmet olursa
Agos ve Gulperıyı paylasırım sızınle
RaMSeS
Kayra
Çavlan
Afra
Nfu
Mavi
Kaşif
EkSen
Almi
KaRa DuT
Shinigami
Abaris
Evanescence
Grifikir
Jose Chilavert
Jose
Heisenberg
Kızıl_mavi
Oggy
MayheM
Arkadaşlar iki gündür yazılarınızı takib ediyorum faydalı olacağınızı ve beraber bişeyler karalayabileceğimizi düşünüyorum. Arada gözden kaçırdıklarımda olabilir.
Çalışmamıza dahil olmak, görev almak, birşeyler karalamak istermisiniz... Eminim hepiniizn ayrı ayrı yeteneği vardır... Ve sizden faydalanmak Zihin dünyanızın kapılarını aralamak istiyoruz.
Ne dersiniz Üstadlar?
Bilgi - İnanç - Eylem
Üstad konu daha belli değil bunu beraber belirleyeceğiz. Tarzda içerisinde karikatüründe olduğu yazı ve şiir harmanı şeklinde Forum endeksli bir yazım var zihnimde... Yarın katılımcıları tamamen belitleyip inşallah format üzerine konuşalım. Bir an öncede faaliyete geçirelim inşallah.Merhaba Qasem, düşüncen güzel, bulunuruz Kardeşim. Kayra tamam diyorsa tamamdır yani (.
Şiir mi, Düz yazı, mı yoksa üçüncü form(şiir-düz yazı) tarzında mı olacak?
Metinler arasına metinlere uygun şiirlerin olduğu bir yazım da farklı lezette olur.
Konu belirli mi bunların zemini oluşursa başlarız yani![]()
Katılmak istermisin?iyisin tabi
Geri dönüş alamadığım arkadaşlar ;
Mavi
EkSen
KaRa DuT
Shinigami
Abaris
@Єναηєscєηcє
Jose
Heisenberg
Kızıl_mavi
Geri dönüş alamadığım arkadaşlar Mesajı alır almaz cevap bekliyorum sizlerden. Birlikte ortaya güzel bir şeyler koyabiliriz kanısındayım....
Kitap arada bana göz kırp zaman buldukça kaçamak yap gel...