Forumda Etkinlik için Kalemşörler Aranıyor...

Konu sahibi son olarak 788 gün önce görüldü
Hayırlı olsun inşallah güzel bir şeyler çıkar ortaya. :hi:

Güzel ve keyifli bir çalışma olacağından eminim .
Takipteyim .

Üstad ben şimdide bir bölümde bulunmanızı isterim... Size dair bir bölüm ayırabiliriz...

Bilgi - İnanç - Eylem

Ben yazmayı bırakalı cok oldu ,
yazdıklarımıda pek paylasmıyrum artık ..

ama bırgun kısmet olursa

Agos ve Gulperıyı paylasırım sızınle

Ben yazmayı bırakalı cok oldu ,
yazdıklarımıda pek paylasmıyrum artık ..

ama bırgun kısmet olursa

Agos ve Gulperıyı paylasırım sızınle
Süper olur üstad... İnşallah bizde önümüzdeki hafta bu çalışmaya başkayacağız. Şuan takip edip nabız yokluyorum. :)

Bilgi - İnanç - Eylem

RaMSeS
Kayra
Çavlan
Afra
Nfu
Mavi
Kaşif
EkSen
Almi
KaRa DuT
Shinigami
Abaris
Evanescence
Grifikir
Jose Chilavert
Jose
Heisenberg
Kızıl_mavi
Oggy
MayheM

Arkadaşlar iki gündür yazılarınızı takib ediyorum faydalı olacağınızı ve beraber bişeyler karalayabileceğimizi düşünüyorum. Arada gözden kaçırdıklarımda olabilir.

Çalışmamıza dahil olmak, görev almak, birşeyler karalamak istermisiniz... Eminim hepiniizn ayrı ayrı yeteneği vardır... Ve sizden faydalanmak Zihin dünyanızın kapılarını aralamak istiyoruz.

Ne dersiniz Üstadlar?

Bilgi - İnanç - Eylem

Merhaba Qasem, düşüncen güzel, bulunuruz Kardeşim. Kayra tamam diyorsa tamamdır yani (.
Şiir mi, Düz yazı, mı yoksa üçüncü form(şiir-düz yazı) tarzında mı olacak?

Metinler arasına metinlere uygun şiirlerin olduğu bir yazım da farklı lezette olur.
Konu belirli mi bunların zemini oluşursa başlarız yani :)

Merhaba Qasem, düşüncen güzel, bulunuruz Kardeşim. Kayra tamam diyorsa tamamdır yani (.
Şiir mi, Düz yazı, mı yoksa üçüncü form(şiir-düz yazı) tarzında mı olacak?

Metinler arasına metinlere uygun şiirlerin olduğu bir yazım da farklı lezette olur.
Konu belirli mi bunların zemini oluşursa başlarız yani :)
Üstad konu daha belli değil bunu beraber belirleyeceğiz. Tarzda içerisinde karikatüründe olduğu yazı ve şiir harmanı şeklinde Forum endeksli bir yazım var zihnimde... Yarın katılımcıları tamamen belitleyip inşallah format üzerine konuşalım. Bir an öncede faaliyete geçirelim inşallah. :)

Bilgi - İnanç - Eylem

abi lisedeyken çok yapardım da şimdi hem zaman yok hem de ilham yok, zaten doğru düzgün foruma girdiğim yok. : (( ama yazılanları okuyup yorumlamaya çalışırım. kolay gelsin şimdiden.

Abi valla okul dönemin de vardi oyle ufak tefek şimdi 0 bilgiye sahibim diyebilirim.(:
Ben takipte kalma taraftariyim(:

Ben de simdilik takipte kalayim. Yogun bir is donemine girecegim, cok zaman ayiramam malesef. Eger zaman olusturabileceksem tekrar yazarim size

Geri dönüş alamadığım arkadaşlar ;

Mavi
EkSen
KaRa DuT
Shinigami
Abaris
@Єναηєscєηcє
Jose
Heisenberg
Kızıl_mavi

Geri dönüş alamadığım arkadaşlar Mesajı alır almaz cevap bekliyorum sizlerden. Birlikte ortaya güzel bir şeyler koyabiliriz kanısındayım....

Kitap arada bana göz kırp zaman buldukça kaçamak yap gel...

Mavinin durumları bıraz karısık gerı donus alabılecegınızı sanmıyorum
Alsanız da artık boyle bır etkınlıge katılmak ısteyecegını yada bunun ıcın kafasını toplayabılecegınızı sanmıyorum ..

Mazur gorun

sanırım bende katılamıam çok yoğunum bayram arifesine kadar

Qasem karikatür,Eğlenceli videolar,komik yazılar benim işim,bunlar varsa ben varım :cici:

komik-guzel-karikatur-66.jpg

Geri