Forumda Etkinlik için Kalemşörler Aranıyor...

Konu sahibi son olarak 789 gün önce görüldü
RaMSeS
Kayra
Çavlan
Afra
Nfu
Mavi
Kaşif
EkSen
Almi
KaRa DuT
Shinigami
Abaris
Evanescence
Grifikir
Jose Chilavert
Jose
Heisenberg
Kızıl_mavi
Oggy
MayheM

Arkadaşlar iki gündür yazılarınızı takib ediyorum faydalı olacağınızı ve beraber bişeyler karalayabileceğimizi düşünüyorum. Arada gözden kaçırdıklarımda olabilir.

Çalışmamıza dahil olmak, görev almak, birşeyler karalamak istermisiniz... Eminim hepiniizn ayrı ayrı yeteneği vardır... Ve sizden faydalanmak Zihin dünyanızın kapılarını aralamak istiyoruz.

Ne dersiniz Üstadlar?

Bilgi - İnanç - Eylem

Ne yapacaksınız kitap mi cikariyorsunuz ?
Gerekirse evet...
Sende katılmak istermisin Maria...
Gezilerini foruma uyarlayabileceğini düşünüyorum...
Önce bir perşuman kağıdı olarak başlıyıruz...
Sonra gerekirse dergi...
Sonra gerekirse kitap...
Senide aramızda görmek isterim...

Bilgi - İnanç - Eylem

Siz yazın fırsat buldukça okurum benim yazı dilim çok kötüdür .:)

Siz yazın fırsat buldukça okurum benim yazı dilim çok kötüdür .:)
Senin görsel yeteneğini kullanmayı düşünüyorum... Eminim resim arşivin vardır yada artık oluşturmaya başlayacaksındır...
Neler yapacağını ekip tam belli olduktan sonra detayla konuluruz...
Sadece yazın değil, görsel ve karikatürde olacak...

Bilgi - İnanç - Eylem

Vakit ve enerji buldukça yardımcı olmayı denerim. Yalnız ne roman ne hikaye ne şiir yazacak yetenek var bende. Güzel örneklendirme yapabilir belki karışık olduğuna inandığımız şeyleri basite indirgemeyi deneyebilirim o kadar. Onun dışında düşüncelerimi yazabilmek için uygun bir tabir midir bilemiyorum ama "gaza gelmeye" ihtiyacım oluyor. :)

Qasem kardeşim çok teşekkür ederim,lakin forumda seçimlerim dışında ortak bir şey yapma taraftarı olabileceğimi sanmıyorum.Vaktim buna müsait değil.
Ne kadar farklılık o kadar zenginlik babında anlayış olabilseydi zaman ayırmaya çalışırdım ki buna dair inancım da yok ne yazık ki.Saygılarımla üstadım.

Qasem kardeşim teklifiniz için teşekkür ederim. Ancak bende bu teklifinize iştirak edemeyeceğim.Zamansal anlamda denklik problemi olabileceğinden uygun vakitlerde burada bulunmam imkansız.Ayrıca kardeşim, uyum sorunları baş gösterebileceğinden sorun teşkil edebilir.

Müsait oldukça, elimden geldiğince destek vermeye çalışırım Qasem.

Hikaye, roman, şiir herkes kendisi yazıp toplanacaksa zaten öyle bir bölüm var.

Bir hikayeyi herkes yazacaksa oda hikayenin akışını da bozar, okunurluğunu da kaybettirir.

Çok kaba taslak bilgi verilmiş.

Hikaye konusu ne üzerine olacak, roman fantastikmi gerçeğimi yansıtacak. Anlatılan olaylar komedi, duygusal, aksiyon dolumu olacak. Temel konusu ne üzerinden olacak. Hangi düşünce anlatılmak istenecek. Hangi yaş aralığına anlatılmak istenecek. Bir çok soru işareti çıktı direk.

Yada herkesin bir karakteri yazacağını düşünürsek kim hangi karakteri seslendirecek. kendi karakterlerimiz dersek zıt karakterleri kendi bakış açılarından toplanırsa ortaya pek okunur bir şey çıkmaz.

Demek istemem şu ki yapmayı planladığınız düşünceyi daha net söyleyin ki bizde ortaya güzel bir şey çıkacağı konusunda tatmin olursak katılalım.

Sevgili Çavlan Hocam ve Nfu kardeşim Çalışmayı takipte olunuz. Eğer çalışmaya faydanız olacağınızı düşünürseniz inşallah katılım sağlayınız. Biz bir adım atıp görelim... Niyetimiz güzel, akıbette inşallah güzel olur kanısındayım. :)

Bilgi - İnanç - Eylem

Hikaye, roman, şiir herkes kendisi yazıp toplanacaksa zaten öyle bir bölüm var.

Bir hikayeyi herkes yazacaksa oda hikayenin akışını da bozar, okunurluğunu da kaybettirir.

Çok kaba taslak bilgi verilmiş.

Hikaye konusu ne üzerine olacak, roman fantastikmi gerçeğimi yansıtacak. Anlatılan olaylar komedi, duygusal, aksiyon dolumu olacak. Temel konusu ne üzerinden olacak. Hangi düşünce anlatılmak istenecek. Hangi yaş aralığına anlatılmak istenecek. Bir çok soru işareti çıktı direk.

Yada herkesin bir karakteri yazacağını düşünürsek kim hangi karakteri seslendirecek. kendi karakterlerimiz dersek zıt karakterleri kendi bakış açılarından toplanırsa ortaya pek okunur bir şey çıkmaz.

Demek istemem şu ki yapmayı planladığınız düşünceyi daha net söyleyin ki bizde ortaya güzel bir şey çıkacağı konusunda tatmin olursak katılalım.
Üstad ilk etapta Forum endeksli ve forumdaki nicklerden yola çıkarak ortaya farklı farklı şeyler çıkarmak istiyoruz. Farklı bşr deneme, öykü, karikatür, şiir v.s
İkinci. adım olarak Yazmaya devam edecek kalemlerle beraber farklı ülkelerde farklı karekterleri yine forum endeksli kaleme alıp bir kaleminde onları aynı ülkede birleştirme sahnesini devam ettirirken, diğer ülkelerdeki karekterlerden de bağını koparmamayı planlıyorum...

Velhasıl şuan sadece bir düşünce, yazacak kadroyla beraber istişare ederiz. Ortaya daha güzel bir düşünce çıkarsa yine ortak karar verip yola koyuluruz.

Temel hedefimse Bunu Neşriyata dökmek...
Sizce ortak bir dergimiz yada küçük bir hikayemizin olması yada gündeme dair söyleyecek şeylerimizin olduğunu haykırmamız gğzel olmaz mı sizce...

Katkı sunmak isterseniz katılımınız bizi memnun edecektir...

Bilgi - İnanç - Eylem

Sevgili Çavlan Hocam ve Nfu kardeşim Çalışmayı takipte olunuz. Eğer çalışmaya faydanız olacağınızı düşünürseniz inşallah katılım sağlayınız. Biz bir adım atıp görelim... Niyetimiz güzel, akıbette inşallah güzel olur kanısındayım. :)

Bilgi - İnanç - Eylem

Sizin niyetiniz güzel muhakkak.Takip konusunda ise söz veremem,herkesi okumuyorum.
Size çalışmanızda başarılar dilerim kardeşim.:hi:

Geri