Oyun Forumda En Çok Dikkatinizi Çeken Üye Kim?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 278 gün önce görüldü
glu
bir üye daha vardı, favela diye hatırlıyorum rumuzunu. yanlış hatırlıyor da olabilirim.
divandelen, ocean ve emare de dikkatimi çekmişti.

büyücü'nün herkes ile olan iletişimi ve herkes hakkında ki bilgileri beni ürkütüyor artık.
Şuna emin ol kimseyle herhangi bir irtibatım yada diyaloğum yok. Sadece geçen postlarda @angie ve @HosgeldinHarunAbi nin bahsettiği gibi karakutu diyebilirsin. Yada geçmiş yıllarda yapmiş olduğumuz işlerden dolayı ama en çokda hafızama güvenirim. Bence burada ürkmeyecek kişi varsa oda sensin.

Asel. En özlediğim isimlerden biri. Umarım afiyettedir.
Serhat şuan kendisi @LoDoS ve @RahmetLi nin yıllarca ortaklaşa yürüttükleri platformda üst yönetimde görev yapıyor. Her ne kadar forumlarda kendisi eski olsada malum biliyorsun vbulettinden bazi kişiler kopamazsada Asel de onlardan biridir.
Bilse bilse bunu da büyücü bilir maalesef.......
bi etiketleyelim bir sayfa yazar ama olsun belki açıklar nerede.....

@Esrar-ı Harabat
Kimden bahsediyorsun kiraz anlamadım . Tam nick olarak yazarsan hafızamızı yoralım senin için.

Şuna emin ol kimseyle herhangi bir irtibatım yada diyaloğum yok. Sadece geçen postlarda @angie ve @HosgeldinHarunAbi nin bahsettiği gibi karakutu diyebilirsin. Yada geçmiş yıllarda yapmiş olduğumuz işlerden dolayı ama en çokda hafızama güvenirim. Bence burada ürkmeyecek kişi varsa oda sensin.

Serhat şuan kendisi @LoDoS ve @RahmetLi nin yıllarca ortaklaşa yürüttükleri platformda üst yönetimde görev yapıyor. Her ne kadar forumlarda kendisi eski olsada malum biliyorsun vbulettinden bazi kişiler kopamazsada Asel de onlardan biridir.

Kimden bahsediyorsun kiraz anlamadım . Tam nick olarak yazarsan hafızamızı yoralım senin için.
anladım sevgili karakutu, aze'nin bahsettiği huri mahlaslı üye, hadi bunu da bil maharetini görelim

Var, canlı gördüm lan ben onu.
Hava alanında çalışırken, Antalya'ya uçuyordu teyzesi ve ailesi ile.
Bizim @lose nin samimi arkadaşıydı. O dönem bizim çocukların BuYuCu ( Ender ) Tombul sever dediklerinde if de msn verip boy boy resim atmıstı bana bak bende tombulum şişmanım diyerekden sonradan Zurna dan Radyo kanalını annesini kandırıp kiralamışti.
Eğer olurda tekrar denk gelirsen ama yalnız olarak BuYuCu senden başka tombul sevmemiş dermisin .

Bizim @lose nin samimi arkadaşıydı. O dönem bizim çocukların BuYuCu ( Ender ) Tombul sever dediklerinde if de msn verip boy boy resim atmıstı bana bak bende tombulum şişmanım diyerekden sonradan Zurna dan Radyo kanalını annesini kandırıp kiralamışti.
Eğer olurda tekrar denk gelirsen ama yalnız olarak BuYuCu senden başka tombul sevmemiş dermisin .
Bilgilendirme için teşekkürler.. denk gelme şansım yok artık ya.. yine de aklımda bulunsun.

anladım sevgili karakutu, aze'nin bahsettiği huri mahlaslı üye, hadi bunu da bil maharetini görelim
Kendisine diğer platform üzerinden DM atarsanız aktif olur. Yada herhangi bir yönetici mail atarsa online olur. Sanırım ya şifresini unuttu yada forumu unuttu .
Ondan size unutulmayan bir kaç post atayım.

@Sade bu börekle de koca bulamıyorsan, bilemedim.
Ayrıca diğer platformda @Hesna gibi kendi kendini övmeye başlamış.

Ne kadar da tatlısın diyor, canım kendim
Forumsal tarihinin X döneminin @Karga @Şeytan tüyü den sonra en çok banlanan üyelerindendir. Kendisine Raporlar kraliçesi diyebiliriz.

Ya huriyi soruyoruz huri sen eski sevgiline selam göndermek için kullanıyorsun bizi ya...
Bu nedir abi...

Geri