Aze
Altın Üye
Nerede acaba aslında arasak forumları buluruz dört koldan....Huri cekmisti o kizin ayri bir havasi vardi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Nerede acaba aslında arasak forumları buluruz dört koldan....Huri cekmisti o kizin ayri bir havasi vardi
ben selam vermeye korkuyordum o kıza...Nerede acaba aslında arasak forumları buluruz dört koldan....
Gunlugu vardi onun cok keyif aliyordum o yazdikcaben selam vermeye korkuyordum o kıza...
cafinin kankisi.
ben if'ten takip ediyordum ya onu, çok orjinal bir karakter.Gunlugu vardi onun cok keyif aliyordum o yazdikca
Bilse bilse bunu da büyücü bilir maalesef.......ben selam vermeye korkuyordum o kıza...
cafinin kankisi.
Bilgilendirme için teşekkürler, bu hayati önem taşıyan bilgiyi gelecek nesillere aktarmış olduğunuz için minnettarım..Bilse bilse bunu da büyücü bilir maalesef.......
bi etiketleyelim bir sayfa yazar ama olsun belki açıklar nerede.....
@Esrar-ı Harabat
Şuna emin ol kimseyle herhangi bir irtibatım yada diyaloğum yok. Sadece geçen postlarda @angie ve @HosgeldinHarunAbi nin bahsettiği gibi karakutu diyebilirsin. Yada geçmiş yıllarda yapmiş olduğumuz işlerden dolayı ama en çokda hafızama güvenirim. Bence burada ürkmeyecek kişi varsa oda sensin.büyücü'nün herkes ile olan iletişimi ve herkes hakkında ki bilgileri beni ürkütüyor artık.
Serhat şuan kendisi @LoDoS ve @RahmetLi nin yıllarca ortaklaşa yürüttükleri platformda üst yönetimde görev yapıyor. Her ne kadar forumlarda kendisi eski olsada malum biliyorsun vbulettinden bazi kişiler kopamazsada Asel de onlardan biridir.Asel. En özlediğim isimlerden biri. Umarım afiyettedir.
Kimden bahsediyorsun kiraz anlamadım . Tam nick olarak yazarsan hafızamızı yoralım senin için.Bilse bilse bunu da büyücü bilir maalesef.......
bi etiketleyelim bir sayfa yazar ama olsun belki açıklar nerede.....
@Esrar-ı Harabat
anladım sevgili karakutu, aze'nin bahsettiği huri mahlaslı üye, hadi bunu da bil maharetini görelimŞuna emin ol kimseyle herhangi bir irtibatım yada diyaloğum yok. Sadece geçen postlarda @angie ve @HosgeldinHarunAbi nin bahsettiği gibi karakutu diyebilirsin. Yada geçmiş yıllarda yapmiş olduğumuz işlerden dolayı ama en çokda hafızama güvenirim. Bence burada ürkmeyecek kişi varsa oda sensin.
Serhat şuan kendisi @LoDoS ve @RahmetLi nin yıllarca ortaklaşa yürüttükleri platformda üst yönetimde görev yapıyor. Her ne kadar forumlarda kendisi eski olsada malum biliyorsun vbulettinden bazi kişiler kopamazsada Asel de onlardan biridir.
Kimden bahsediyorsun kiraz anlamadım . Tam nick olarak yazarsan hafızamızı yoralım senin için.
Bizim @lose nin samimi arkadaşıydı. O dönem bizim çocukların BuYuCu ( Ender ) Tombul sever dediklerinde if de msn verip boy boy resim atmıstı bana bak bende tombulum şişmanım diyerekden sonradan Zurna dan Radyo kanalını annesini kandırıp kiralamışti.Var, canlı gördüm lan ben onu.
Hava alanında çalışırken, Antalya'ya uçuyordu teyzesi ve ailesi ile.
Bilgilendirme için teşekkürler.. denk gelme şansım yok artık ya.. yine de aklımda bulunsun.Bizim @lose nin samimi arkadaşıydı. O dönem bizim çocukların BuYuCu ( Ender ) Tombul sever dediklerinde if de msn verip boy boy resim atmıstı bana bak bende tombulum şişmanım diyerekden sonradan Zurna dan Radyo kanalını annesini kandırıp kiralamışti.
Eğer olurda tekrar denk gelirsen ama yalnız olarak BuYuCu senden başka tombul sevmemiş dermisin .
Kendisine diğer platform üzerinden DM atarsanız aktif olur. Yada herhangi bir yönetici mail atarsa online olur. Sanırım ya şifresini unuttu yada forumu unuttu .anladım sevgili karakutu, aze'nin bahsettiği huri mahlaslı üye, hadi bunu da bil maharetini görelim
Ayrıca diğer platformda @Hesna gibi kendi kendini övmeye başlamış.@Sade bu börekle de koca bulamıyorsan, bilemedim.
Forumsal tarihinin X döneminin @Karga @Şeytan tüyü den sonra en çok banlanan üyelerindendir. Kendisine Raporlar kraliçesi diyebiliriz.Ne kadar da tatlısın diyor, canım kendim
Ya huriyi soruyoruz huri sen eski sevgiline selam göndermek için kullanıyorsun bizi ya...Bizim @lose nin samimi arkadaşıydı. O dönem bizim çocukların BuYuCu ( Ender ) Tombul sever dediklerinde if de msn verip boy boy resim atmıstı bana bak bende tombulum şişmanım diyerekden sonradan Zurna dan Radyo kanalını annesini kandırıp kiralamışti.
Eğer olurda tekrar denk gelirsen ama yalnız olarak BuYuCu senden başka tombul sevmemiş dermisin .