Forumda duyduğunuz en güzel ses tonuna sahip üyesi kim?

• Kullanıcı Klaus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 15 saat önce aktifti
Sadece iki kişinin sesini duydum.
Veriler çok az, ondan yorum yapamıyorum.

Vallahi günümüze bilişim teknolojileri anlaşılabilir de etkileşim derken yazı karakterlerinden ses varsayımı çıkarmak nasıl olacak çözmüş değilim Ama tebrik ederim :) ya da Forum üzerinde sesli sohbet odası da var mı Onu ben bilmiyorum Eğer varsa özür dilerim.

kalbimi parampinçik etme cnm...deme oyle fhdjdjdjdj

lari,Maral,yarmagul,melo,stock un sesleri guzel

Hâla sesimi duymamış olanların başka nickler yazması beni üzüyor... bir ara böğüreyim bir yerlerde...

@Aze yi top3 e aldım sanirim duydugum en iyi 3 sesten biri karşı cinste respect.

duydugum en guzel sesler nazar degmesin
Aze
Lari
Alavarez
Melo
Maral
yarmagül
Abaris

benim çok kavga ettiğim ayar olduğum birisi vardı h diye başlayan nikli dedikodu yapıyoduk kavga ettik onun sesi iyidi , fındık kurdumun sesi pambuş gibi kimlen konuştum gamerlen de konuştuydumgaliba .ok hatırlamıyom ve Noah sesi çok iyi.... ses tonu uf yani cısss :)))

Forum tarihini bırak hayatımda duyduğum en güzel 3 sesten birine sahip olan kişi @Dem'dir
kendine has gülüşü olarak da 1.sırada bende. ben hiç böyle güzel gülen birisi görmemiştim çok saygi duydum gerçekten. :/

• Beğen
Tepkiler: Dem
Forum tarihini bırak hayatımda duyduğum en güzel 3 sesten birine sahip olan kişi @Dem'dir
kendine has gülüşü olarak da 1.sırada bende. ben hiç böyle güzel gülen birisi görmemiştim çok saygi duydum gerçekten. :/
Güzel bakan güzel görür derler. Sen güzel baktığın için öyle geliyor sana :) Çok teşekkür ederim

herkesin sesi güzeldir.
ama şu forumda duymadigim cok merak ettigim bi kisi var onun sesini duymak ister idim. Acı be yawru.. hehehe

Geri