Forumda duyduğunuz en güzel ses tonuna sahip üyesi kim?

• Kullanıcı Klaus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Varmı favori üyeniz?
Bende sıralıyacağım bir kaç kişi yazsında
ehehehe :emoji_hugging:
-------------------------------
Evet benim sesimi kimse duymadı bende ses atmak istiyorum diyorsanız
sizi şu konumuza alalım
teşekkrler yakşamlar efenim

hilal dedik....... 3x hızla dinlerken bile güzel dedik....... bulun o konuyu...... :emoji_massage:

mükemmel insanı yaratma forumu burası herhalde... en yakışıklı, en güzel, en güzel sesli, en tatlı, en ponçik, en çekici, en dikkatini çeken, en boylu poslu of...
hepsini birleştirince ne çıkacak acaba ortaya... insanüstü bir şey bekliyorum <3

mükemmel insanı yaratma forumu burası herhalde... en yakışıklı, en güzel, en güzel sesli, en tatlı, en ponçik, en çekici, en dikkatini çeken, en boylu poslu of...
hepsini birleştirince ne çıkacak acaba ortaya... insanüstü bir şey bekliyorum <3
ee bu saydıkların ben zaten ben zaten varım yaratılmaya ihtiyacım yokki minnoş :emoji_hugging:

Ya ben bu forumun en çirkin, en şişko, en sesi kötü, en bilmem en neyiyim ve bu durum beni ziyadesiyle üzüyor...
senin doğallığın bu saydıklarının hepsinden daha güzel yapıyor bence seni huri... eyyy prag! gör bunları...
kimi kaybettiklerini anladıklarında sevdikleri kızların dolguları akacak haberleri yok. :(

canımlar kendini bilir. ses tonları çokzel, ayrı ayrı. hele hilo. sabaha kadar dinleyebilirim.
benim sesi kerimcan durmaz’a benzetiyorlar.

Beni mi çağırdın yine
3196ccb93c35f91583426fd2c03dc7a3.jpg

Beni mi çağırdın yine
3196ccb93c35f91583426fd2c03dc7a3.jpg
kitai banlanıp gelince bana bi yükseldi mi naptı anlamadım ki... genel müdüre yakın olanlarla takılırsam kovulmam diyen personel gibi...
selam kitai, gözümü kapatınca en iyisi sensin...

kitai banlanıp gelince bana bi yükseldi mi naptı anlamadım ki... genel müdüre yakın olanlarla takılırsam kovulmam diyen personel gibi...
selam kitai, gözümü kapatınca en iyisi sensin...
Aa sen forumun genel müdürümüsün?
Bana en haylazı lazımdı. Pardon yanlış şeytmişim

Geri