Forumda duruşunu en beğendiğiniz kişi/kişiler kimler? Neden?

Konu sahibi son olarak 2851 gün önce görüldü
Teşekkür ederim :emoji_innocent:

Benim için duruş demek etliye sütlüye karışmayan sessiz kendi halinde insanlar demek değil.
Olaylara verilen tepkiler ,neyi savunduğu neye güldüğü kimle güldüğü benim için bir duruşu tanımlar.
O yüzden çok nadir bir iki kişi var evet işte bu dediğim.

Arkadaşlar herkes önden ve yandan duruşumu @forumsaldurus adlı üyeliğe atsın, en beğendiğimiz duruşu seçeceğiz.

Yılın en güzel duran yazarı rankımız da yolda.

Mastor'un duruşuda iyidir. Duruşunda asalet var reisin. Kimse onun gibi duramaz. Yürü be reisim. Pardon, dur be reisim.

@W üst seviye bi özgürlük, bagimsizlik.. etikete bile takilmiyor, canı isterse görür cevaplar, cani istemezse yine görür ama cevaplamaz. Oyle bi rahatlik :D
:*

@Larien ne yazsa oluyor, hepsi mantikli geliyor. her duruma her üyeye her espriye mi ayak uydurulur. Kimseyle mi sorun yasanmaz gicik olunmaz. Bilmiyorum bu kadarina daha once denk gelmemis de olabilirim .p

@Serçe henuz tanimlayamiyorum ama bi kucaklayicilik, sevince bi sahiplenicilik.. var onda da guzel biseyler ama daha zaman lazim uzun uzun yazmaya :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Üyeliğim sürecinde iki şeyden taviz vermedim. Biri kedi, diğeri kitap.

Hepsi Übermensch...evrende yok böyle baska bir hologram.
Ondan mütevellit,buradan vazgecebilmem cok zor.

Durusunu beğendiklerimle dialogtayim zaten herkes denkleriyle micmiclessin hadi bakim kehkehkeh ^.^

Dengim yok dememen bir nebze üzdü… Sen eski sen degılsın…

Geri