Forumda duruşunu en beğendiğiniz kişi/kişiler kimler? Neden?

Konu sahibi son olarak 2846 gün önce görüldü
Forumda duruşunu en beğendiğiniz kişi/kişiler kimler? Neden?​

@Heimlich Manevrası duruşu ve yerinde yorumları ile hayranlık uyandıran biri.

Scarlett O'hara erkeklerle ilgili güzel tespitlerini keyf'le okuyorum bazıları can alıcı oluyor onlar dahada okunası :d

No Pasaran tartışmalarda dahi seviyesini hiç düşürmeden insanlara bilgi aktarması taktire şayan ,saygı değer biri. 3 üde övülmeyi hak eden kişiler^^

Kendi gibi olan, komleksi karin agrisi olmayan insan belli oluyor. Onlarla iletisim halindeyim zaten.

Aslında hepsini ayrı beğeniyorum.

Var tabi ama bi kac kisi yazarsam digerlerine haksizlik olur diye dusunuyorum, her birini yazmaya useniyorum :(

No Pasaran,

albertine, Brcu, döngüsel, Elia, Exdiablo, EzgiSu, Gri, Heimlich Manevrası, KaraBiber, Kırmızı, lanemoje, Larien, Lena, Noura, Mathilda, Morsalkım, Mueddeb, Pitho, Restful, Shinigami, Sonya, Süreyya, Waterlelie, yasemen,

Erkeklerden hoşlanmıyorum.

No Pasaran,

albertine, Brcu, döngüsel, Elia, Exdiablo, EzgiSu, Gri, Heimlich Manevrası, KaraBiber, Kırmızı, lanemoje, Larien, Lena, Noura, Mathilda, Morsalkım, Mueddeb, Pitho, Restful, Shinigami, Sonya, Süreyya, Waterlelie, yasemen,

No pasaran cinsiyet değiştirdi de bizim mi haberimiz yok?

No Pasaran, her yerin cinsiyet ile yıkandığı bu ve daha bir yığın ortamda temiz kalabilmiş bir insan. Onu ayırdım.

Anubis, kıskanma, senin de duruşun beğenilesi.

No Pasaran,

Hakikaten ben de dikkat ettim de neden onca çiçeğin arasında böcek olarak kaldım Scarlett Hanım ^^

No Pasaran, seni erkek olarak tanımlamayı reddediyorum.

Bakınız: sen bir meleksin.

Geri