Forumda çoğu kişi ile iyi geçinen kimseye yağcı etiketi vurmak.

J
  • Kullanıcı Jigsaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Müneccim kardeşlerimizin yeteneğidir.
Kendileri bütün sorunlarını halledip,nirvanaya ulaşıp,yağcı insanları tespit etmekle görevlendirilmiştir asdadadjk

Belki içerisinde çıkar yok,gerçekten sevdiği için kıçından ayrılmıyor? hm öyl bile osa saane .s.s bir kaç yerde gördüm komiğime gitti.Hele asla öyle adeti olmayan insanlara bu yakıştırma yapılınca güldüm.Hadi tamam vardır birkaçtane ne olduğuğunu yedi düver bilen o ayrıda,Birbiriyle iyi geçinen yöneticilerden tutun, hakkında 0 bilgiye sahip üyelere kadar saçma sapan yakıştırma yapmayın ya ağır yalnızsınızda batmasın bu kadar asdasdjk.

Genel genel,her forumda var malumunuz asdasdsajk​

Bunca yıldır sözlük yazarıyım böyle uzun konu görmedim.. Sen çok yanlış gelmişsin kardeş..

Vakti zamanında arkasından konuştuğu kisilere yapıyorsa içinde art niyet ararim, iki yüzlüluk te ararim gerisi beni bağlamaz dediğim durum:p

Katılıyorum ama onları söyleyenlerlede muhattap olmamak gerek :p
Herkes karakterini ortaya koyar :) Kalite asla tesadüf değildir.

En açıklayıcı dediğim konu. Herkesle konuşsan yağcı, konuşmasan suratsız. :)

Doguştan yalaka yagcı tipler vardır o ayrı onlar her yerde aynıdır zaten.. Genelde özü sözü bir, rol yapmayan / yapamayan, yapmacık olmayan / olamayan oldugu gibi olan insanlar için söylenir, çekememezlik ve kıskançlıkta vardır huylarında tabi :)

Rahatsız oluyorum efenim.

Yani şöyle cidden yağcıda olsa sanane? görüyorum mesela üstelik eski forum üyelerine yapılıyor.Dağdan gelmiş bağdakini kovar gibi.Herkes kendi gözündeki çöpe baksa? :T: yok yapamayacaksanız arkadan konuşun (farkınız tarzınız :D) insanları karalayıp görüntü kirliliği oluşturmazsınız böylece asdadasdjk

Dipnot: Genel genel .s asdasdasdjk

Kişi kendinden bilir işi dediğim durumdur.
O şekilde düşünen tiplere bakıldığında aslında tamamıyle kendilerini tarif etmişlerdir.
Rastgele.

iyi geçindiğim pek kimse olmadığı için konudan sıyrılmanın sevincini yaşıyorum :D

İnsanlarla iyi geçinmek ayrı, yağcılık ayrı. Dengeyi iyi korumak gerekir.

Bknz: Samimiyet ve samimiyetsizlik. (Riya)

Forumcak çok meraklıyız yafta yapıştırmaya :d Büyük ihtimalle yaklaşmak isteyipde yaklaşamadığı birine yakındır ya da o kişiyi sevmiyordur onu sevenide sevmiyordur. :d

Sadece etiketi vuran kişiyle iyi geçinemeyen insan..:)

iyiki sevenim kadar sevmeyenimde mevcut yoksa işimiz zormuş (:

Yağcıdır da ondan. Herkese mavi mavi boncuklar dağıtır böyleleri.

Forumda herkesle iyi geçineni yalaka/yağcı olarak tanımlayan kişilerin bu argümanı sunma sebebi, çoğunlukla o argümanı yapıştırdığı kişi ile aralarında daha önceden bir problem olmuş olması yada başka bir diyalogun yaşanması kuvvetle muhtemeldir.
Herhangi bir kimsenin, iyi geçinmek varken kötü geçinmeyi ön plana alacağını pek sanmıyorum.
Yağcılık yapma sebepleri neler olabilir?
Efendim yağcılık büyük oranda bir beklentinin ürünüdür.
Burada kimin kimden ne beklentisi olabilir ki böyle birşeyi yapma ihtiyacı hissetsin?
Bu tür argümanlar ile kişi karşı tarafa b.k atarak ancak kendini mastürbe edebilir.
(Bunlar dışında başka bir sebep varsa bilemiyorum, o zaman durum fark edebilir)

Geri