Forumda çoğu kişi ile iyi geçinen kimseye yağcı etiketi vurmak.

J
  • Kullanıcı Jigsaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Bana kimse birşey demedi abi ya gönderme değil (kişisel olarak) yani gerek bu forum gerek başka forumda sık olan birşey ki son zamanlarda buradada sıklaştı bilhassa eski üyelere karşı ancak genel olarak yazım.Fakat yarası olan varsa merhem veremiycem asdasdsajk

Hiiç umurumda bile olmaz o laflar, ağzı olan konuşuyor nasılsa :T:

yağcı değil yalakadır gözümde, kız ise eğer ortam kızıdır.
böyle dar kafalıyım he.

Çekememişse demek :d

Bunu yapan bayan kişilerin sonu elinde çekirdek, camdan dışarı bakıp milleti eleştiren teyzeler olacak.
İçler acısı ;p

O çoğu kişi ile bir kere olsun fikir ayrılığına düşmez. Asqım , canım, cicim ,sen ne dersen, gel bi opim ile kapanır konu. Bu kişilere yağcı damgası vurulur. Birileri yanlış kişilere kullanmış diye yağcılarımızı aklamayalım. Ljkglhlh

Herkesle iyi geçinmeye çalışacak kadar insanların huyuna suyuna gitmem. Fikirlerimiz uyuşmasa da ben doğru bildiğimi yaparım. Beni sevmeyenler selametle kalsın :)

Ne mal mal yorumlar yapıyonuz la başkaları hep mal siz süpersiniz birilerine yorum yapmadan önce kendinize bakmayı bilseniz susup kalacaksınız

Kimseye sataşmiyor musun? hemen yaftalanirsin (iyi mi kötü mü bilemedim diye uye sozlugune yazanlari var bi de buna atıf eden. Evlerden ırak :p)

Gün gelip de o kişilerle kötü oldugunda kavgacı olarak yaftalanirsin bu sefer :p

Iki yuzludur efendim. Yapılıyorsa da bu eleştiri ciddiye almayin lutfen. Birakin Nasil biliyorsa bilsinler sizi. Ben artık oyle yapıyorum.

La herkesi geçtim bana bile dediler ya.
BANA
BANA
BANA

- Baba yağlayım ..
- La yağcılık yapma bana

yagligures_kirkpinar0809.jpg

İnsanların hemen bir kılıf bulmakta üzerlerine yok.

kendi çıkarları doğrultusunda yağ çekebilir
fakat iş yalamaya gidiyorsa alışkanlık yapar.

• Beğen
Tepkiler: 0
Herkesle gecinseler suç
Kimseyle gecinwmeseler suç
Belli grupla takılsalar suç
Bu insanlar ne yapsın?

Ben delileri seviyorum bana benzeyenleri

Geri