Biride çıkıp demiOki, benim burnum güzel kulaklarım guzel çenem güzel kaşlarım güsel :@@ off
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
burun gerçekten herşeymiş
evlenmeden bir ekspertiz şart oldu millete artıkBurun, detayı gerçekten mühim.
bnmde bi kac tanıdığım burun Ameliyatı oldu vallahi o ameliyattan sonra Beybifeys oldular fotojenik oldular
burun kirmizi cizgimiz oyş
birbirlerini hiç sevmeyip birbirlerine bazı konularda bu kadar benzemeleri... burun dahil.
bu tayfa beni sever... bir de adanalılar sever ama konumuz onlar değil. genel konuşursak laz diye ayırmadan karadenizliler ve kürt diye ayırmadan doğuluların gözdesiyim. meğer ne çok ortak yönleri varmış... hepimiiiiiğğğz kardeşiiiğğğz bu kavga ne diyeeebir de asabiyet, agresif olmaları cabuk parlamaları. silaha olan merakları. ohaa lazlar ve kürtler kardeş mi? shhsjs
bu tayfa beni sever... bir de adanalılar sever ama konumuz onlar değil. genel konuşursak laz diye ayırmadan karadenizliler ve kürt diye ayırmadan doğuluların gözdesiyim. meğer ne çok ortak yönleri varmış... hepimiiiiiğğğz kardeşiiiğğğz bu kavga ne diyeee
iç anadolular beni sevmez bu arada, ben de meraklı değilim onlara... meh.