Forumda burnu güzel üyeler

🕒 Konu sahibi 14 saat önce aktifti
Biride çıkıp demiOki, benim burnum güzel kulaklarım guzel çenem güzel kaşlarım güsel :@@ off

Burun, detayı gerçekten mühim.
bnmde bi kac tanıdığım burun Ameliyatı oldu vallahi o ameliyattan sonra Beybifeys oldular fotojenik oldular
burun kirmizi cizgimiz oyş

birbirlerini hiç sevmeyip birbirlerine bazı konularda bu kadar benzemeleri... burun dahil.

bir de asabiyet, agresif olmaları cabuk parlamaları. silaha olan merakları. ohaa lazlar ve kürtler kardeş mi? shhsjs
bu tayfa beni sever... bir de adanalılar sever ama konumuz onlar değil. genel konuşursak laz diye ayırmadan karadenizliler ve kürt diye ayırmadan doğuluların gözdesiyim. meğer ne çok ortak yönleri varmış... hepimiiiiiğğğz kardeşiiiğğğz bu kavga ne diyeee

iç anadolular beni sevmez bu arada, ben de meraklı değilim onlara... meh.

bu tayfa beni sever... bir de adanalılar sever ama konumuz onlar değil. genel konuşursak laz diye ayırmadan karadenizliler ve kürt diye ayırmadan doğuluların gözdesiyim. meğer ne çok ortak yönleri varmış... hepimiiiiiğğğz kardeşiiiğğğz bu kavga ne diyeee

iç anadolular beni sevmez bu arada, ben de meraklı değilim onlara... meh.

iç anadoluların ekmeğini yiyipte nankörlük etmen hiç hoş olmadı...bu nankörlük işinin bize özgü olduğunu sanıyordum... ama şimdi onları savunacak kimse de yoktur burada rahat ol...
genel olarak konuşursak; lazlar ayrı bir milliyet, doğulu tabiri ise hiç hoş değil? biz batılılar diyor muyuz hiç? haksızsam söyle lari kankam.

efenim kürdün tandır ekmeğide bizim, lazın ekşi mayalı ekmeği de. ve türk'ün pek bir şeyi yok ama olsun. şaka şaka çavdar ekmeği var amerikadan ithal... jshxjdh

benim toplumsal mesaj verme yönüm çok zayıf, k.bakmayın nolur...

Yorumları dikkate alinan biri burnun yandan benimkine benziyor demişti.
Övmüş oluyor sanırım...

duble karadenizli olup her özelliğini alıp-karadenizin iyi yanlarını diyelim- burunlarını almamak... işte allahın beni kayırdığı tek nokta. allahım şükür.

illa minnak mi olmasi gerekiyo guzel olmasi icin :emoji_unamused:

Melo'nun burnu , idealin çok üstünde, ezber bozar.

üf düzenleye düzenleye bir hal oldum... yordun beni...

Geri