Forumda burnu güzel üyeler

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Melodram in guzel. Askimsu diye ovmuyorum. Gercekten guzel.
Bir de gorduklerimden @Hiç Düşünce nin pek guzel. Dogal mi acaba?
estetikli guzel olan da var ama onlari saymiyorum...

benim murnum aslında böyle

06F896FF-0FC5-4F1F-9E68-87F9975CCBF1.jpeg

inceyi aldınız işala cümleten. ama yine de çok tşk jujumcum hanımcım <.333
föcfmfmgmfkkf

canım burnun güzel diye de her boka sokamazsın... derdim burnu güzel ve gıcık birine. (majikler hariç, majikler komikler)
@Yarmagül ve @Hiç Düşünce'nin burunları güzel diye hatırlıyorum... yarmasu hanımın burnu güllü'nün payetli abiyeleri gibi parlıyor bi de, biz ona ışıltıyı sorduk o gelmiş kaşıma bunu sürüyorum diyo... kırıcı bi gül...
Parıltı seviyorumm melocummmm burun ucunda daha hoş duruyorrr :(((((bu pırıltılı burunu ben seçtim ansnxdk fondetenden kullanmadan önce yüzünüze highlighter sürün kızlar ışıl ışılsınız ajsjs missss

Parıltı seviyorumm melocummmm burun ucunda daha hoş duruyorrr :(((((bu pırıltılı burunu ben seçtim ansnxdk fondetenden kullanmadan önce yüzünüze highlighter sürün kızlar ışıl ışılsınız ajsjs missss
sana yakışıyor şekerim ama ben de burun ucune bıddık diye haylaytır dokundurmayı seviyorum. hem daha kalkık duruyor, hiç burnum havada değilmiş gibi....

sana yakışıyor şekerim ama ben de burun ucune bıddık diye haylaytır dokundurmayı seviyorum. hem daha kalkık duruyor, hiç burnum havada değilmiş gibi....
Zjskxkd melom seni bazen bülent bazen seda çoğu zaman asya gibi canlandırıyorum gözümde ne biliyim:D

Yine parıl pırılızzz....

454fea555c4057966ac93bcdebb02541.jpg

Buruna gelirsek bilmiyorum ki hadi burunlarınızı atın bakak

varmı öyle bir babayiğit burnunu çekip atıcak oh shitt xD

Henüz çiçeği burnunda bir üyeyken. Çiçek palmiye falan bu arada

burnuma düşmeyen de nebilim .s diyen cikmadi hayretibetul

Genelde beğenirler ama estetikli gibi kusursuz değil babama çekmemişim burun konusunda şükür.

burdan kus oldugum bi arkadasin baya guzeldi. onu saymıyorum o yuzden bu olsa olsa majiktir. benimkinden de guzel masallah

o değilde burun estetiği olmak istienler varsa dmden iletişime geçsin yarı fiyatına yaptırtabilirim, ünlü bir doktor arkadasım instagram adresı fılanda meşhurdur

Benimki engebeli arazi gibi

Geri