Forumda Bugüne Kadar Gerçekleşmiş Saçma Şeyler

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Dedikoduyu geçtim özel hayatlarımıza kadar uzanan şeref yoksunları var. Ne saçma sanki nikahına alacak bizi embesil... Kimseye telefon numaranızı vermeyin , foruma ses atmayın, resim atmayın...
Sizene milletin evinin adresinden , sizene ailesiyle mi kalıyor , evli mi , bekar mı ?
Hasta ruhlu kişilikler, şizofrenler sizi...
Dilerim ki insanlara yaşattığınız bu saçmalıkları reel hayatınızda yaşarsınız...

Bu enerjiyi Zend’e, PHP’ye, MySQL’e harcasalar sektör kazanırdı. Ama herkes ilgi alanına yatırım yapıyor tabii. Milletin özel hayatına gösterilen performansın yarısı Zend’e, MD5’e gösterilseydi şimdiye kadar dünya çapında güvenlik uzmanı olmuşlardı. 👍

Bu enerjiyi Zend’e, PHP’ye, MySQL’e harcasalar sektör kazanırdı. Ama herkes ilgi alanına yatırım yapıyor tabii. Milletin özel hayatına gösterilen performansın yarısı Zend’e, MD5’e gösterilseydi şimdiye kadar dünya çapında güvenlik uzmanı olmuşlardı. 👍
onlarda o zeka yok hahaha kim kiminle , kimde telefonu var , kimde sosyal medyası var bu bilgiler daha kolay :D:D
uğraşmadan yaptıkları şeyler bunlar ...
dediklerin daha eğlenceli evet ama dediğim gibi zeka gerektirir.

idam gelsin döngü hanim. :d

onu da önce müebbete sonra salıvermeye kadar hafifletirsiniz siz.
memnun edebilmek imkansiz. bu kardesiniz her yolu ayri ayri denedi. sizin memnun olduğunuz sonuçlar bir baskasini memnuniyetsiz etti, sizin memnuniyetsiz olduğunuz durum bir baskasini memnun etti.

ama tabi ki doğru tektir. 👍

memnun edebilmek imkansiz. bu kardesiniz her yolu ayri ayri denedi. sizin memnun olduğunuz sonuçlar bir baskasini memnuniyetsiz etti, sizin memnuniyetsiz olduğunuz durum bir baskasini memnun etti.

ama tabi ki doğru tektir. 👍
doğruyu bulmanız dileğiyle o halde.: )

• Beğen
Tepkiler: RK
Allah aşkına bildikleriniz sizde kalsın migdem bulaniyor artık zamanında yapılan konuşmaların muhatapları sizsiniz ve sizde kalsın artık birinin bişey yapmasindan banane artik susun bu konularda bıktım yemin ederim şurda zaman geçiyoruz egleniyoruz.
Konu kapandı gitti artik sağda solda bildiklerim - şok oldum vsler çocuk musunuz ? Birazcik kendi hayatlarimizla ilgilenelim artik çünkü bizde mükemmel değiliz ve bu sadece bizi ilgilendirir.
Yeter ya

Son düzenleme:
Allah aşkına bildikleriniz sizde kalsın migdem bulaniyor artık zamanında yapılan konuşmaların muhatapları sizsiniz ve sizde kalsın artık birinin bişey yapmasindan banane artik susun bu konularda bıktım yemin ederim şurda zaman geçiyoruz egleniyoruz.
Konu kapandı gitti artik sağda solda bildiklerim - şok oldum vsler çocuk musunuz ? Birazcik kendi hayatlarimizla ilgilenelim artik çünkü bizde mükemmel değiliz ve bu sadece bizi ilgilendirir.
Yeter ya

İç sesim aman yarabbi .. 😂

• Alkış
Tepkiler: ne
çok şey biliyor:D
Herkes herşeyi biliyor ben saf saf bakınıyorum msmsm bi kahve ısmarlamasam özet geçer misin banada özösö

ben bahcemde kafa dinliyorum.. reset atiyorum..
Kale dolu atamam:d
Ekli dosyayı görüntüle 135586
Bos Ok GIF by TRT

Bu Konuyu Bilmiyorum .
Ama @Xerath`in her banlanmadan sonra forum yönetimlerini mahkemeye verdiğine dair bilgim var. Geçende bahsetmiştim hastaneden eve gecince şifreyi girip bakayım o dönem sorumlu olduğumuz foruma sanırım orada buna benzer konu ve post vardı.

ölü süsü? vallahi meram ettim..

@EdLmaster varmi ss felan 😂
Akabinde forumsalın veritabanı çalındiği zaman garibim @Oggy nin gercek-oggy nıkyle uye olması .
Sonrasında bir yöneticinin bunu hangi kafa yaptı demesı ve O yapan kişinin ben yaptım demesi üzerine o kişinin kaybolup gitmesi
:)

Geri