Forumda Bugüne Kadar Gerçekleşmiş Saçma Şeyler

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Ya 9 yıl önce birine kızıp senin şuyunu arşivledim şeklinde blöf yaptım diye yıllarca beni arşivci diye zorbaladiniz.
Bi arşivim de yok m*.
Şuraya bak Hürrem'in bohçacisi gibi dökülmüşsünüz kendi arşivlerinizi Pü.
Bu forumda işe gelinmedigi vakit nelerin nelerin üstü örtülüyor, normal karşılanıyor.
Bunu bilir bunu derim.
Kimsenin, özellikle arkadaşının ya da grubunun herhangi bi kavgada savunusunu ciddiye almıyorum bu sebeple.

Hürrem i de bohcaci konumuna soktun ya, ne diyeyim sana?

allah’ım kendi ayağıma sıkmışım… ayak demişken… şimdi bir de ayak fotosu gelmesin mi (gelmesin)

muhteşem tarihi, kimsenin yanına bile yaklaşamadığı başarıları, müzesinde rakiplerinin iki katı kupası olan, ülkesinin medar-ı iftiharı, UEFA ve SÜPER kupa sahibi, 1481’den beri kültürün simgesi, 1905’den beri sporun beşiği anlı şanlı galatasarayımızdan maç ve maçla ilgili paylaşım beklerken ayak paylaşımı görüyoruz. utanıyorum bu takımdan. kapansın gitsin.

muhteşem tarihi, kimsenin yanına bile yaklaşamadığı başarıları, müzesinde rakiplerinin iki katı kupası olan, ülkesinin medar-ı iftiharı, UEFA ve SÜPER kupa sahibi, 1481’den beri kültürün simgesi, 1905’den beri sporun beşiği anlı şanlı galatasarayımızdan maç ve maçla ilgili paylaşım beklerken ayak paylaşımı görüyoruz. utanıyorum bu takımdan. kapansın gitsin.

admin forum üyesi galiba, araştırılsın…

Oğlum sövdürmeyin beni zaten canım sıkkın. Sikko Sikko insanlarla canım cicimlisiniz, bir de üstüne darbe yiyorsunuz.

Elin insanıyla iş yaparsan böyle olur. Güvenilmez çünkü.

Çok mu üzüldünüz gidenlere?
Şaşıracak bir şey yok.
İnsanoğluna güvenilmez.

Saçma değil. Sizin moronluğunuz.

Bence en saçma şey zaten belli...Neyse açmayayım eski defteri.Sahi pek eski sayılmaz ama dedim ya;neysss.

sezen'in şiveli şekilde ettiği o meşhur küfür varsa alabilir miyiz

İnsanların arka planda mutluyken geçirdikleri zamanin foruma çirkin bir şekilde yansimasina şahit olduk hepimiz, oysa iyi iken Aralari belki (!)bizim bile arkamizdan konuşmuşlardir gerek var mıydı bilmiyorum

İnsanların arka planda mutluyken geçirdikleri zamanin foruma çirkin bir şekilde yansimasina şahit olduk hepimiz, oysa iyi iken Aralari belki (!)bizim bile arkamizdan konuşmuşlardir gerek var mıydı bilmiyorum

+ ek yapayım ilaveten bir kıvılcım nasıl yangın gibi gösterilir ona da şahit oldum :d Psikolojik bir deneydi resmen.

Bir odaya bir tane tavşan konuldu kapısı kapatıldı ve ev sahibi dedi ki içerideki odada ejderha var. Dolabını açtı buzluğa attığı tavukları gösterdi dedi ki aha dedi bakın bunlar da ejderha. Sonra herkes ikna oldu odada ejderha olduğuna 🐲

• Üzgün
Tepkiler: ne
Geri