EdLmaster
Üye
- Web sitesi
- www.tic10.com
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ender beni korkutmaya başladın. Uçanı kaçanı arşivliyor musun sen? FjjfjfjSansürsüz Bölümüne hayır oyu verenler...
Ekli dosyayı görüntüle 129506
Ender beni korkutmaya başladın. Uçanı kaçanı arşivliyor musun sen? Fjjfjfj
Kime bakayım aaaCanım benim bunlar olağan seyler.
Ama arşiv derken bana değil senin baskasına bakman lazım.
Şimdi Özelime gelirsin ama sana dedikodu yok.
konudan enderi engelleyin...
üf sen ne oldu bugün herkese atar yapıyorsun.... at da ara ara at üst üste olunca güzel olmuyor...Bana bir daha sormazsan sana söz bu konuya girmeyeceğim.
üf sen ne oldu bugün herkese atar yapıyorsun.... at da ara ara at üst üste olunca güzel olmuyor...
- sokrates'in savunması..Bunu ben hatırlamıyorum, muhtemelen o dönem enişteniz değildi:d Fındık toplarken yapmış, üstündeki de fındık yaprağı diyor… MANTIYA FINDIK YAPRAĞI
Bizim galerinin saçmalık seviyesi ckfndkkdmdSansürsüz Bölümüne hayır oyu verenler...
Ekli dosyayı görüntüle 129506
Bizim galerinin saçmalık seviyesi ckfndkkdmd
Bende de aynı durum var, zihnimizde saçma durumlar kayıt altında. :dDerken müge hanım.
Bende de aynı durum var, zihnimizde saçma durumlar kayıt altında. :d
ender tarihin tozlu sayfalarından ss çıkartmasına rağmen arşivlemek için geç kaldık diyor hahaha

haftanın münazarası idi sanırım..bire bir tartışma bölümü vardı, davet ediyorlardı birbirlerini düellovari , küfür kıyamet .p
noldu kalktı mı o bölüm acaba