Kişisel bir şey yazacağım jfjf ahahah. Şimdi ben ve anna forum genelinde burun muhabbeti yapıyoruz, kendi burunlarımızdan bahsediyoruz. O dönem kardeşçe/dostça bir muhabbetimiz olan erkek üye, bizim saçma salata muhabbetimize dahil oldu ve benim burnumla dalga geçiyor ama tamamen troll, o dönem beni görmemişti bile:d sadece böyle şakacı bir muhabbetimiz vardı her daim. Neyse gel zaman git zaman bu muhabbet tekrarlanır oldu, ben de gülüyorum, uyum sağlıyorum filan jfjf Sonra bu gerçek sanıldı, burnum hakkında-düşünün burnum hakkında bile- büyük olduğuna dair dedikodu çıkarıldı jfjf ahahah. Orada burada beni hiç görmeyen insanlar burnumla ilgili imalı laflar ediyor (burnum büyük olsa bile kime ne allah kahretmesin ne saçma muhabbet) ama daha en saçma yere gelmedim, o kadar bezdim ki bir kere, burnumun fotoğrafını atmıştım jfjd allah kahretmesin ay ya, geçen nef ile bu aklımıza geldi ve bana epey güldü… YİNE. Neyse sonra silmiştim; tutup burnumun fotisini aramayın, bulamazsınız (yani inşallah hfjf)