Bilgilendirme için teşekkürler o günleri hatırladım güldüm Ahahauqhajaha çevrem hiç yokneed nasıl 16 oy almış yahu.. tebrik ediyorum seni.
O zamanlar demek ki çevre varmış.. adam şu an katılsa 0 oy alır
Ama ben veririm.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bilgilendirme için teşekkürler o günleri hatırladım güldüm Ahahauqhajaha çevrem hiç yokneed nasıl 16 oy almış yahu.. tebrik ediyorum seni.
O zamanlar demek ki çevre varmış.. adam şu an katılsa 0 oy alır
Ama ben veririm.
Özledik..Galler prensini buldu herhalde.
Kulaklari cinlasin ya.
Need pasta yapmayi nereden ögrendi?Bilgilendirme için teşekkürler o günleri hatırladım güldüm Ahahauqhajaha çevrem hiç yok( bana oy veren kaybetmez
Xdd olay ya böylesi birdaha gelmez ne günlerdiKız kardeşi de forumdaydı yani o da kendisiydi.öyle hatırlıyorum;p
Hayır yanlış hatırlıyorsun kadın çıkan Reaksiyon yani Yekta idi bu fake çıkan Emir yani Kinyas’tı.. .dYa ben ama bunun erkek değil de kadın olduğunu da duymuştum xdd bu kesin bilgi mi
ahahahahahahahhahhsdghsd ulan ender....
ajshashhjgsahdghgasgagagags allah aşkına ödül neydi ki bu kadar çaba delilik buYarısmaya pastaneden aldiği pasta ile katılıp diskadife edilen Need `in Multi üyelik alıp kendısini övmesinide unutmadık.
Unutursam kahrolayım.
Ekli dosyayı görüntüle 129498
Ekli dosyayı görüntüle 129499
Bulsam çağırırım..
Gelse yine Cafer ekmeğinin peşinde dese ahaha
Cagirin Sanem i gelsin ya .ddddd
Şimdi genelde çay, kuruyemiş ve cips sunumu yapıyor… Çayımın yanına mutlaka kuru meyve koyar, farklı cipsleri farklı kaselere koyuyor, fındık yapraksız… ŞÜKÜRbenden iyi yapmış :d evde böyle sunumlar yapıyor mu @Larien ....