Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kardeşim ben yemek yerine şapka koysam 20 oy alırım.. demek istediğim kimse arkadaşı, diyaloğu olmayan kişiye oy vermez.En yakın pastaneden sende bir pasta alıp gelirsen sende 116 Oy alırsın cafer.
Vatandasın Hazir pastası
Ekli dosyayı görüntüle 129351
Peki en son gelişinde şu anda forumda olan kadınlardan biri ile reelde sevgili olduğunu sanırım kimse bilmiyor.. .pEmir Kinyas olarak burdaydı en son yanlış hatırlamıyorsam ve bi olaydan dolayı yasaklanmıştı
Valla o kadarını bilmiyorum : pPeki en son gelişinde şu anda forumda olan kadınlardan biri ile reelde sevgili olduğunu sanırım kimse bilmiyor.. .p
Senin agzini yamulturumUlan kahkaha attım haha
Yanmış keke kimse oy vermemiş.. ne var canım biraz fazla kızarmış.. şekli de yamuktu
Lan gece gece aklıma geldi güldüm ya.
Ya ben ama bunun erkek değil de kadın olduğunu da duymuştum xdd bu kesin bilgi miPeki en son gelişinde şu anda forumda olan kadınlardan biri ile reelde sevgili olduğunu sanırım kimse bilmiyor.. .p
Yoo yemedim canım..Senin agzini yamulturum
Acaba oyle bi limonlu kek yedinmi hic hayatinda:/
Kız kardeşi de forumdaydı yani o da kendisiydi.öyle hatırlıyorum;pYa ben ama bunun erkek değil de kadın olduğunu da duymuştum xdd bu kesin bilgi mi
Emir diye birinden : pKimden bahsediyorsunuz ya isim versenize…..
Cagirin Sanem i gelsin ya .dddddUlan aklıma Sanem'in yarışmaya bir tencere dolma ile katılması geldi ahahah.
Ve tencere ile atılan fotoğraf birinci oldu, mecburen kankama oy verdim.
Kahkaha atıyorum ya.
Bulsam çağırırım..Cagirin Sanem i gelsin ya .ddddd
Galler prensini buldu herhalde.Bulsam çağırırım..
Gelse yine Cafer ekmeğinin peşinde dese ahaha