Forumda Bugüne Kadar Gerçekleşmiş Saçma Şeyler

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Şey aklıma geldi.. Hüma ve melodram yemek yarışmasında çekişme yaşıyordu, forum tarihinin en çok oyu kullanılmıştı.. beraberlik olmuştu sanırım, tabii mezardan çıkan üyeler, multiler, yıllardır gelmeyen üyelerin foruma girmesi falan derken ortalık karışmıştı..
Başrolde kimler vardı.. biricik sisterim @Sade :) ve forumun kara kutusu @Ender oy toplamışlardı.
Hatta bana bir ekran görüntüsü gelmişti, run nerede takımı dışarıdan mı yönetiyor diye :) sade yaaaaa.. sen var ya sisterim.
O ara yine foruma gelmemiştim bir şey olmuştu.. ikinci turda fark yapan melodram kazanmıştı..
Ulan kimler kimler oy kullandı ya.. hahha

Şey aklıma geldi.. Hüma ve melodram yemek yarışmasında çekişme yaşıyordu, forum tarihinin en çok oyu kullanılmıştı.. beraberlik olmuştu sanırım, tabii mezardan çıkan üyeler, multiler, yıllardır gelmeyen üyelerin foruma girmesi falan derken ortalık karışmıştı..
Başrolde kimler vardı.. biricik sisterim @Sade :) ve forumun kara kutusu @Ender oy toplamışlardı.
Hatta bana bir ekran görüntüsü gelmişti, run nerede takımı dışarıdan mı yönetiyor diye :) sade yaaaaa.. sen var ya sisterim.
O ara yine foruma gelmemiştim bir şey olmuştu.. ikinci turda fark yapan melodram kazanmıştı..
Kendime neden oy toplamadım acaba..

tabii mezardan çıkan üyeler, multiler, yıllardır gelmeyen üyelerin foruma girmesi falan derken ortalık karışmıştı..
He şu tarihin en iyi barbunyasının olduğu yarışma dimi

He şu tarihin en iyi barbunyasının olduğu yarışma dimi
O yarışma dönemlerinde telefonun çalmamış olması ilginç ya.
Foruma bir kere girmiş, yıllardır görüşmediğim iki kişiyi telefon ile arayıp foruma sokmuştum..
Tam bir sayı öndeydik, Ender mezardan birisini çıkarıp getirdi, berabere bitti.
Şimdi o eski heyecan yok maalesef.. o zamanlar forumda hasım çoktu, gruplaşma fazlaydı.

Barbunya üzerinde kocaman soğan hatırlıyorum…. Doğrasaydın soğanı belki kazanan olarak konuşabilirdin şu an run…….belki… kimbilir…..
Benim baklavamı dahil etmemişti adminler, püh.

Barbunya üzerinde kocaman soğan hatırlıyorum…. Doğrasaydın soğanı belki kazanan olarak konuşabilirdin şu an run…….belki… kimbilir…..
Benim baklavamı dahil etmemişti adminler, püh.
Tamam da Lena o soğan o kadar lezzetli ki.. havuç ve patates de oluyor bizim barbunya yemeğinde.
Her yörede farklı yapılıyor.. o soğan olmazsa olmaz, böyle pamuk gibi oluyor, yemeğin lezzetini çekiyor.
Off olsa da yesek ya. Üstüne baklava da yenir ahah

O yarışma dönemlerinde telefonun çalmamış olması ilginç ya.
Foruma bir kere girmiş, yıllardır görüşmediğim iki kişiyi telefon ile arayıp foruma sokmuştum..
Şimdi o eski heyecan yok maalesef.. o zamanlar forumda hasım çoktu, gruplaşma fazlaydı.

O eski günleri getirmek için çabalayabilecek, gerekirse üyeleri tek tek arayıp getirecek insanlar var bu forumda

şimdi buraya tek tek etiketleyecektim vazgeçtim ama oluşturulacak 5 kişilik bir geri dönüş timiyle kısmen de olsa hareket kazandırılır
daha önce de söylemiştim; yönetimin yapacağı mailing gibi sistemlerle de üyeler çağırılabilir

o günleri hepimiz özlüyoruz yalan yok. ama aynı vizyonu paylacağın kişilerle ilerleyebilirsin, kazanmak lazım, biz daha çok kaybetmeye oynuyoruz.

yakındır bu konuşmalarımıza bile anca arşivlerde bakarız

Sanırım buydu, yine çıkardım. :Da sdsfgh

1759947254023.png

@Run O dönem bir tek ben oy kullanmamışım herhalde :D

Ödül 1 milyon dolar mıydı da oy moy toplandı…

O eski günleri getirmek için çabalayabilecek, gerekirse üyeleri tek tek arayıp getirecek insanlar var bu forumda

şimdi buraya tek tek etiketleyecektim vazgeçtim ama oluşturulacak 5 kişilik bir geri dönüş timiyle kısmen de olsa hareket kazandırılır
daha önce de söylemiştim; yönetimin yapacağı mailing gibi sistemlerle de üyeler çağırılabilir

o günleri hepimiz özlüyoruz yalan yok. ama aynı vizyonu paylacağın kişilerle ilerleyebilirsin, kazanmak lazım, biz daha çok kaybetmeye oynuyoruz.

Ekli dosyayı görüntüle 118495

Evet, bu yarışma :) çok heyecanlı geçmişti, yine forum sahibi bir dengesizlik yapmıştı o dönemler, ben girmiyordum ama dışarıdan takımı yönetiyordum :)
Aynı zamanda okeyde de finale çıkmıştım, ama foruma gelmiyorum diye yarışmadan çekildim o dönem.

Bu arada @Heisenberg 1 oyu kendine atmış sanırım ahah

Ekli dosyayı görüntüle 118495

tarihi belli mi

Eeee hüma tarafi (acaba kim)Ferdi01 abimden oy isteyip yakalaninca... grupppp oy toplama isini baslatan huma tarafiydı önce yani sende oy topladin:D
Adaletli olsun dedik bari hahaha:D

Eeee hüma tarafi (acaba kim)Ferdi01 abimden oy isteyip yakalaninca... grupppp oy toplama isini baslatan huma tarafiydı önce yani sende oy topladin:D
Adaletli olsun dedik bari hahaha:D
Tamam da istemedik, toplamadık demedik zaten :)
Bu durum da normal zaten, kızmıyorum ki. Herkes kendi arkadaşı, sevdiği kişi kazansın ister.
Her zaman işin eğlence kısmında olan biriyim.

Tamam da istemedik, toplamadık demedik zaten :)
Bu durum da normal zaten, kızmıyorum ki. Herkes kendi arkadaşı, sevdiği kişi kazansın ister.
Her zaman işin eğlence kısmında olan biriyim.
Evet ama o zamana kadar kimse oy toplamıyordu ferdi01 abim bi ss atti dedim kim var kim yok oy topluyorlar ncncnxd ...
Birde oy toplamiyoruz diye yaygara yapiyordu hüma:D
Dise dis kana kan dedim bizde operasyonu patlattik:D
Güzel zamanlardı:D

Mezardan gelmedi onlar canım kardeşim.

Eski sevgilime bile oy kullandırdım ben

Şey aklıma geldi.. Hüma ve melodram yemek yarışmasında çekişme yaşıyordu, forum tarihinin en çok oyu kullanılmıştı.. beraberlik olmuştu sanırım, tabii mezardan çıkan üyeler, multiler, :) ve forumun kara kutusu @Ender
Gerçekçi olmak lazım ise tamda dediğin gibi oldu @Run ancak bilmediğin tek husus var. Benim davet ettiğim kişiler asla ama asla multi değildi. Tamam foruma girmeyen İRC kökenlileri davet ettim Orası ayrı ama senin teknık direktör olarak takımı adana dan yönetmenide unutmadık cafer :

Ama cidden o günler güzeldi . Hatta @juju nun dediği gibi @BuYuCu ( Ender ) İstedi 38 / 38 olmasını vs. Ve o gün bir dostumun ricası üzerine oy toplamıştım. Yine aynı şekilde olsa yine o kişi rica etse gözüm kapalı bütün eskileri buraya toplarım.
Ama tarihde yer alan @Aze ninde dediği gibi
Sözüde unutmamak Lazım

@BuYuCu eski sevgilini nasıl ikna ettin be... Helal olsun valla..
Ve akabinde @Hüma nında söylemiş olduğu gibi

Ay ben de onu çok merak ediyorum. .d

Son düzenleme:
  • Hehe
Tepkiler: Aze
X yapiyordu yapiyordu..
Begendiremiyordu...

Canina tak edip...

Forumsalin hicbir sey begenmeme timi mi ne diye konu acmisti.
Hahahahah.
Yazik ya.

Geri