Forumda Bugüne Kadar Gerçekleşmiş Saçma Şeyler

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Benim hatırladığım zaten @No Pasaran da vardı biz forumuzdan forumbahaneye ordan forumsala gelen grubuz. Forumzirve de hiç yabancı gelmiyor.
Başkan bizim sereceyi kronolojik saysalar Orta Asya kavimler göçü secde edip helallik ister galiba. Benim hatırladığım Ben bir forumda takılırken Climax ile tanıştım ve sonra @Oggy ve kedi çakması ile orda tanıştık. Climax beni bir foruma yönlendirdi. Baska bir forumdan @malumatfuruş ile tanış olmuştuk, o da ordan gelince hep beraber başka bir foruma geçtik falan derken kartopu gibi çok sayıda insan olup en son forumsala gelmiş olabiliriz. Tabi bu yolda ölenler oldu, mum gibi sönenler oldu.

saçma diyoruz ama şöyle bakınca birebir olsun, sansürsüz forum, argo butonu olsun.. bunlar hiçbir yerde göremeyeceğimiz yenilikler olarak karşımıza çıktı.

Ekli dosyayı görüntüle 117601
Tatava yapılmayan basılıp geçilen dönemlerdi. Hani çok sevilen dizi 10 sene sonra yeniden başlar ya, Bir daha gelmez gelse de tat vermez.

saçma diyoruz ama şöyle bakınca birebir olsun, sansürsüz forum, argo butonu olsun.. bunlar hiçbir yerde göremeyeceğimiz yenilikler olarak karşımıza çıktı.

Ekli dosyayı görüntüle 117601
Belki de X’in yaptığı tek iyi şey sansürsüz forumdu. Hakikaten çokta iyi olmuştu. Herifler sansürsüz foruma girip argo diye yine mesaj raporluyordu ya. Hadi onları geçtim ciddiye alınmıyordu da, davarın biri girip çıplak kadın fotosu paylaşınca kabak yine bizim başımıza patlamıştı buranın da bkunu çıkardınız diye. Sonra orası da kapandı işte

Belki de X’in yaptığı tek iyi şey sansürsüz forumdu. Hakikaten çokta iyi olmuştu. Herifler sansürsüz foruma girip argo diye yine mesaj raporluyordu ya. Hadi onları geçtim ciddiye alınmıyordu da, davarın biri girip çıplak kadın fotosu paylaşınca kabak yine bizim başımıza patlamıştı buranın da bkunu çıkardınız diye. Sonra orası da kapandı işte
Davar sensin.
Çıplak kadın fotoğrafı değildi o, göğüsleri görünen bir fotoğraftı.

Son düzenleme:
O davar sen miydin lan? Davar sensin pezevenk çıkışından sonraki masum açıklamana da güldüm ne yalan söyleyeyim
Evet bendim canım. Açıklama masum tabii, davar sensin ama.
Meme görünce adam kendinden geçti. Yapacak bir şey yok.

Ben senin olduğunu hatırlamıyordum bile. Tek hatırladığım güzel memeli bi abla fotosuydu. Ama çıplaktı sonuçta
Lan sansürsüz bölüm, ne atacaksın. Sadece memeleri görünen biriydi.
Hilal yüzünden oldu, kadını merak etti aha bende bu dedim.
Dombili Alper de ban attı.

Lan sansürsüz bölüm, ne atacaksın. Sadece memeleri görünen biriydi.
Hilal yüzünden oldu, kadını merak etti aha bende bu dedim.
Dombili Alper de ban attı.
Lan orası güzel memeli hatunu at manasında sansürsüz değildi. Rahat rahat ak falan yaz diyeydi.

Lan orası güzel memeli hatunu at manasında sansürsüz değildi. Rahat rahat ak falan yaz diyeydi.
Ben hiç küfür etmiyorum forumda. Sansürsüz de olsa. Tamam da kurallar da çıplak memeli kadın atılmaz yoktu.
Millet çatır çatır küfür ediyordu.. oylamada hayır verenlerin hepsi oradaydı :) bizden önce girmişlerdi ahh

Ben hiç küfür etmiyorum forumda. Sansürsüz de olsa. Tamam da kurallar da çıplak memeli kadın atılmaz yoktu.
Millet çatır çatır küfür ediyordu.. oylamada hayır verenlerin hepsi oradaydı :) bizden önce girmişlerdi ahh
Adam sansürsüz foruma hayır oyu verip bizden daha çok sansürsüz forumda takılıyordu. Takılması yetmiyor bir de üstüne üslük mesajlarımızı raporluyordu. Ulan biz senden kaçtık gittik oraya zaten senin ne işin var orada da mesajımızı raporluyorsun

Adam sansürsüz foruma hayır oyu verip bizden daha çok sansürsüz forumda takılıyordu. Takılması yetmiyor bir de üstüne üslük mesajlarımızı raporluyordu. Ulan biz senden kaçtık gittik oraya zaten senin ne işin var orada da mesajımızı raporluyorsun
Bu arada senin tatlı mesajların yüzünden hayatımda ilk kez yazdığım argo düzenledim :)
Neyse çok konuşmayalım arkadaş falan oluruz. Sevimli şekilde yazdım zaten.
Tamam da şu an o kişiler aynı tepkiyi verip herkesten önce girer.
Herkes kimler olduğunu biliyor.
Söyleyelim de açılsın bir daha..

Ne tuhaf seyler yasamissiniz yahu siz

Bu arada senin tatlı mesajların yüzünden hayatımda ilk kez yazdığım argo düzenledim :)
Neyse çok konuşmayalım arkadaş falan oluruz. Sevimli şekilde yazdım zaten.
Tamam da şu an o kişiler aynı tepkiyi verip herkesten önce girer.
Herkes kimler olduğunu biliyor.
Söyleyelim de açılsın bir daha..
Ölümlü dünya run.

çok sevimlisin ^^

Hevesimi kursağımda bıraktınız hahaha ponciklik ikinize de hiç yakışmıyor bu arada kjkhjvugkvtfuvyx

Run Forumun hardiski gibi, her şey hafızasında. Hiçbir şeyi unutmamış. Çok korkutucu ve de bir diğer forumda bugüne kadar gerçekleşmiş saçma bir şey.

Geri