Oyun Forumda bugün en sevmediğiniz üye kim?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 1299 gün önce görüldü
Bende kendiyle çelişen kendi hür düşüncemi yazdım diye çirkinleşen
diger yorumundada kişileri küçük düşürücü ve yalan konuşan biriyle daha fazla muhattap olamaz idim zaten yaksamlar
bide son derece rahatsızlık duyuyorsan yorumlarıma artık hahaha emoji atmazsın herhalde rahatsız oluyorsun ya hani,sevinirim tişikkirler

Kendimle çelişmek mi? Senin sorunun tam olarak eleştiriye kapalı olmak. Seni saygı sınırında eleştirdiğim yorumun akabinde başladı tuhaf tavrın. O zamana kadar forumun en güzel kızı olduğumu düşündüğüne dair mesaj yazıyordun oysa.. :) Muhtemelen çelişmek kavramı senin tavırlarında çok daha anlam buluyor. Yoksa benim seninle alakalı düşüncem hep aynıydı. Dün ne düşünüyorsam bugün de aynı şeyler geçerli. Muhtemelen bundan sonrası için de değişmeyecek. Hayal dünyasında yaşayan biri olarak zihnimdeki yerin baki.

Ya zaten Klaus’un kelime hazinesine baksan, 500 kelime civarinda galiba. Cumleler bile degismiyor. Bugun hepsine kizasim var :D

Ya zaten Klaus’un kelime hazinesine baksan, 500 kelime civarinda galiba. Cumleler bile degismiyor. Bugun hepsine kizasim var :D
sen çok akıllısınya sanki tipe bak modele bak hiçbirşeyi anlayamıyorsun arkadaslarına sorup duruyorsun bu ne şu ne ağlak seni
ötede kıvran
senin cümlelerin çok değişiyorya
bugün 10km yürüdüm
iş çok yogundu nezaman tatil yapacam blablabla
hiçbişi anlamıyorum kızlar anlatsanıza bana nedemek bu?
afdsişaljfqewokflafasdfqawedqwe bruh

Son düzenleme:
Kendimle çelişmek mi? Senin sorunun tam olarak eleştiriye kapalı olmak. Seni saygı sınırında eleştirdiğim yorumun akabinde başladı tuhaf tavrın. O zamana kadar forumun en güzel kızı olduğumu düşündüğüne dair mesaj yazıyordun oysa.. :) Muhtemelen çelişmek kavramı senin tavırlarında çok daha anlam buluyor. Yoksa benim seninle alakalı düşüncem hep aynıydı. Dün ne düşünüyorsam bugün de aynı şeyler geçerli. Muhtemelen bundan sonrası için de değişmeyecek. Hayal dünyasında yaşayan biri olarak zihnimdeki yerin baki.
forumun en güzel kızı olduğumu düşündüğüne dair mesaj yazıyordun oysa.
ne alakası var konuyla?
evet en güzel sensin yelda çok hoş birisin gerçekten keşke avatar olarak hep kendi foti ni kullansan
bazen diyorum keşke bukadar hoş ve beybi feys biri olmasaydın.
burdaki hayal dünyamı güzelleştiren tek kişi sensin oda güzelliginle
bu arada benle ilgili düşüncelerin çok tatlı teşekkür ederim yaksamlar

Son düzenleme:
ay kim var kim yok bilmiyom kafayı ona mı yorcam:))))

Geri