kült ablası
Altın Üye
ay hepsi.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ya evet feyk çıktı ama ben feykleri aklımda hep öyle canlandırıyorum. yani aslında benim için feyk değil. inanmak istemiyorum.. jumanji o yakışıklı avukat.Ya jumanji de fake cikmamis miydi juju? Sonrasinda kacti sanirim…
Bende kendiyle çelişen kendi hür düşüncemi yazdım diye çirkinleşen
diger yorumundada kişileri küçük düşürücü ve yalan konuşan biriyle daha fazla muhattap olamaz idim zaten yaksamlar
bide son derece rahatsızlık duyuyorsan yorumlarıma artık hahaha emoji atmazsın herhalde rahatsız oluyorsun ya hani,sevinirim tişikkirler
-otantik varoluşay hepsi.
şımarma ama sen bunların arasında sevimli kalıyosun….-otantik varoluş
Çok güzel takla atıyorum ha…şımarma ama sen bunların arasında sevimli kalıyosun….
ay yok istememÇok güzel takla atıyorum ha…
Gösterim mi? :3
sen çok akıllısınya sanki tipe bak modele bak hiçbirşeyi anlayamıyorsun arkadaslarına sorup duruyorsun bu ne şu ne ağlak seniYa zaten Klaus’un kelime hazinesine baksan, 500 kelime civarinda galiba. Cumleler bile degismiyor. Bugun hepsine kizasim var![]()
forumun en güzel kızı olduğumu düşündüğüne dair mesaj yazıyordun oysa.Kendimle çelişmek mi? Senin sorunun tam olarak eleştiriye kapalı olmak. Seni saygı sınırında eleştirdiğim yorumun akabinde başladı tuhaf tavrın. O zamana kadar forumun en güzel kızı olduğumu düşündüğüne dair mesaj yazıyordun oysa..Muhtemelen çelişmek kavramı senin tavırlarında çok daha anlam buluyor. Yoksa benim seninle alakalı düşüncem hep aynıydı. Dün ne düşünüyorsam bugün de aynı şeyler geçerli. Muhtemelen bundan sonrası için de değişmeyecek. Hayal dünyasında yaşayan biri olarak zihnimdeki yerin baki.