Forumda birbirlerine yürüyen üyelerin, birbirlerini gördükten sonra soğumaları

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
''Fotoğraf yollanılan kişinin muhabbeti kesmesi''konusunun içeriği buradan geliyor demek ki.Yani abi,normal şeyler.Siz karşınızdaki kişiyi beğenmemiş olabilirsiniz veyahut o sizi beğenmemiş olabilir.İlla fiziki şeyler değil konu,gerek hal ve hareketlerindeki yüklü değişimler olsun,gerek sizi etkilemek için kendini farklı gibi tanıttıktan sonra rahatladığında size tüm hanzoluğunu göstermesi olsun.

sadece fiziken değil bazen ruhen de hoşuna gitmeyebilir insanın.

hani hiç karmaya yürüyen yok
vay arkadaş

En azindan once fotografini gorun sonra asik olun.. ergen degilseniz tabii.
SGK prim gün sayısı, adli sicil kaydı, ikametgah belgesi, nüfus kayıt örneği vs görmeden flört etmem..
Fotoğraf nedir Emare hanım.. onun da dümeni çok.. filtre tamam, shop okey.. ama burada gençleştirme yapan gördük fotoğrafa ahahaha.

SGK prim gün sayısı, adli sicil kaydı, ikametgah belgesi, nüfus kayıt örneği vs görmeden flört etmem..
Fotoğraf nedir Emare hanım.. onun da dümeni çok.. filtre tamam, shop okey.. ama burada gençleştirme yapan gördük fotoğrafa ahahaha.
O zaman en iyisi oncesinde arkadas olup yuz yuze gorusup sonra karar vermek heralde..

Benim termostatlı soğuma ayarım var. Belli bir süre zarfında kendiliğinden soğumaya geçiyorum fakat tabii ki manuel olarak ısıtılabiliyorum da. Gerçekten bu kadar mükemmelik fazla ya, of, sol omuzu öpeyim yeri gelmişken.

Yürüyorlar ya, ulu orta gündüz vakti yürüyorlar, selam filan diyorlar, yuh ya utanmasa gelip babamdan isteyecek.

Geri