Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bir takım görüntüler varmış, heyecanlar onları bekliyorum.@ArifÇ. bitmedimi olm hala kitap? Sanki orta dünya oluşturuyorsun nınakoim J. R. R Tolkien gibi.
Bize mi üflüyon lan yoksa?
Kanka instanı yazsana ekleyeyimBenim instami paylaşabilirsiniz. Ben istiyorum ki herkesle takipleseyim, likelasalim, etkileşim içinde olayım. O yüzden gizli takip edenler varsa açığa çıkabilir. Geçen Meloya instani versene dedim "ben öyle bi insan miyim yha?.s.s" dedi.
Poff stock şifre çok uzun çözemeyiz bunu yaaa biraz ipucujakjskzjajjZjjHajJjjjahahhhHzkjJaj
Kulağına fısıldayayım mı?Poff stock şifre çok uzun çözemeyiz bunu yaaa biraz ipucu![]()
Ayy plesk önce bana fısıldasın ben sana fısıldarımtopluluk arasında kulağa fısıldıyorlar. ayıp ayıp. hani bize.
Heyecanlandırma........ben görünce hep ısındım. ama öyle normal bi ısınma değil. yandık adeta.....evet bi ortam yok. sevince bkunu cıkarıyorum. hepsini cok seviyorum. of be ucak bileti alacam nerdeyse istanbul’a.
of ben bi yükseldim.Heyecanlandırma........
Bilet alınsın.....of ben bi yükseldim.
siz gelceniz, benim zor sevdiceyim....Bilet alınsın.....