Forumda birbirlerine yürüyen üyelerin, birbirlerini gördükten sonra soğumaları

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Burası çok kötü bir yer olmuş, forumu bırakmayi düşündürüyor um

Aylar öncesinden ben bu işlerin buraya geleceğini bilip laflarımı çakmıştım : )

Ahiret hayatı ve dünya nimetlerinden uzaklaşıp kendilerini cyber dünyanın nimetlerine adayan kullar.
Bazen bir avatar, bir nick, bir yazım şekli, bir görüşü savunmak gibi şeyler de bu kitleyi bi heycanlandırıyor. Sonra bir araya geliyorlar ve "ya ben aslında öyle takılıyorum da öyle değilim" oluyor sanırım.
Flörtöz ya da real life boşluğunu doldurmak için desiseye başvuran bir sürü insan geçmiştir buradan.
Şey geldi aklıma "bilemiosun ki abi kimin nesi" mesela ben seri katilim. O yüzden cümlelerime aldanmayın.

Ahiret hayatı ve dünya nimetlerinden uzaklaşıp kendilerini cyber dünyanın nimetlerine adayan kullar.
Bazen bir avatar, bir nick, bir yazım şekli, bir görüşü savunmak gibi şeyler de bu kitleyi bi heycanlandırıyor. Sonra bir araya geliyorlar ve "ya ben aslında öyle takılıyorum da öyle değilim" oluyor sanırım.
Flörtöz ya da real life boşluğunu doldurmak için desiseye başvuran bir sürü insan geçmiştir buradan.
Şey geldi aklıma "bilemiosun ki abi kimin nesi" mesela ben seri katilim. O yüzden cümlelerime aldanmayın.
Ne demek seri katılsın ay..

Ibadeth de evliyim dio konuya abone.
Aaa kendisi acmis.

Benim instami paylaşabilirsiniz. Ben istiyorum ki herkesle takipleseyim, likelasalim, etkileşim içinde olayım. O yüzden gizli takip edenler varsa açığa çıkabilir. Geçen Meloya instani versene dedim "ben öyle bi insan miyim yha?.s.s" dedi.

@ArifÇ. bitmedimi olm hala kitap? Sanki orta dünya oluşturuyorsun nınakoim J. R. R Tolkien gibi.
Bize mi üflüyon lan yoksa?

sağlam database var. ücreti karşılığında ifşasını istediğiniz üyenin instasını veririz.

Geri