Sade
Elmas Üye
- Web sitesi
- www.youtube.com
Seninde sesini duyunca soğudum..Sade çok değişmedi mi ya.... Bi sinsilikler, bi yılanlıklar bu ara........
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Seninde sesini duyunca soğudum..Sade çok değişmedi mi ya.... Bi sinsilikler, bi yılanlıklar bu ara........
Seni görmeden seviyorum zalimin kızı..cıngırak sesini bende duymaya başladım stok hnm..
aynı koltukta otururken, aynı pizza dilimine uzanırken öyle demiyordun...........Seninde sesini duyunca soğudum..
Ayy gözlerine bakıp pizza yemek çok hoştu beeee..aynı koltukta otururken, aynı pizza dilimine uzanırken öyle demiyordun...........
Ne demek seri katılsın ay..Ahiret hayatı ve dünya nimetlerinden uzaklaşıp kendilerini cyber dünyanın nimetlerine adayan kullar.
Bazen bir avatar, bir nick, bir yazım şekli, bir görüşü savunmak gibi şeyler de bu kitleyi bi heycanlandırıyor. Sonra bir araya geliyorlar ve "ya ben aslında öyle takılıyorum da öyle değilim" oluyor sanırım.
Flörtöz ya da real life boşluğunu doldurmak için desiseye başvuran bir sürü insan geçmiştir buradan.
Şey geldi aklıma "bilemiosun ki abi kimin nesi" mesela ben seri katilim. O yüzden cümlelerime aldanmayın.
Se seri ket... Ketılım dedim yani eheh şey...Ne demek seri katılsın ay..
Ben bu durumu biraz düşüneyim..Se seri ket... Ketılım dedim yani eheh şey...
Mutfak!Se seri ket... Ketılım dedim yani eheh şey...
Aynen mutfak !Mutfak!