Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sevgili Arif,Bazı kullanıcılar neden üstüne alınmış anlamadım.
İlki iki cümlede bahsettiğim kişi demet'tir. (kusura bakma izin almadan ismini yazdım) İçinden Geçeni Söyle konusunda yazmıştı rota muhabbetini, hatta sonra geyiğini yapıp kavak yelleri Güven muhabbetini yapmıştık.
Diğer cümlelerde bahsedilen küme muhabbetinde bahsedilen kişi kayınçomla aramızda yaptığımız bir muhabbetti. (kayınçom kusura bakma izin almadan ismini yazdım) hatta geyiğini yapmıştık yine bu konuyla ilgili...
Ve sevgili kankim Stock...
bireysel hareket etmediğini, ilk gözlemlediğim gibi biri olmadığını fark ettiğim için artık seninle yorumlaşmak istemedim.
çekinmeden gönderme yaptığım kişi maalesef sen değilsin...
birinin hesabını gizlice takip etmek için gizlice hareket etmek gerekir.
birkaç tweetin maharet gibi paylaşım yapıldığı söylenmiş. ben burada tweet paylaşmadım, kontrol edebilirsin.
beni engelleyebilirsiniz, mesela ben de artık ilk cümlede belirttiğim gibi bana iletilen bilgi ve gözlem sonucu artık size yorum yapmıyorum.
Isrardan kastını anlamadım, uzun zamandır alıntı veya ismini herhangi bir yerde kullanmıyorum, senin aksine.
Sadece senden ricam madem karşılıklı konuşmama konusunda mutabıkız yorumlaşmayalım, senin gibi düşünen arkadaşlarınla beraber.
Özelleri okuduğun için olabilir9-10 yıllık forum maceramda istikrarlı bir şekilde ilgimi çekmeyen konu-konular.
kayınçom haklı. mesela ben asla birinin twitter hesabını burada paylaşmadım. görüntüsü varsa atılsın.Forum ve sosyal medyayı birbirine karıştırmak saçma yani..
Kimliklerini saklayan paylaşmak istemeyen arkadaşlar var ki bu en doğal hakları..
Ben hiç bir şeyimi saklamadigim halde larinin küçük bi dikkatsizliği yüzünden benim instam kaç defa çalınmayla karşı karşıya geldi o yüzden bu durumlar hoş değil.. Forumu forum olarak kullanmaya devam..
Özelleri okuduğun için olabilir
Muradıı görüp soğuyan kendini yaksın. Haddiii bakim